Στον Εισαγγελέα ο δράστης της γυναικοκτονίας στην Πολίχνη - Τη σκότωσε με 8 μαχαιριές (Video)

Στον Εισαγγελέα οδηγήθηκε  ο 49χρονος δράστης της άγριας γυναικοκτονίας το βράδυ της Κυριακής στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης. Της 14ης γυναικοκτονίας μέσα στο 2021, με 49χρονο να κατακρεουργεί την 48χρονη σύζυγό του. Τη δολοφόνησε με 8 μαχαιριές. 

Ο 49χρονος αφού δολοφόνησε τη γυναίκα του, μέσα στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού τους, πήγε μόνος του, στους αστυνομικούς μπροστά από το Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου και τους είπε, «παιδιά σκότωσα τη γυναίκα μου». Ζήτησε επίσης από τους αστυνομικούς να ενημερώσουν και τον 20χρονο γιο τους, ο οποίος κατοικεί αλλού.

Οι αστυνομικοί πήγαν στην οδό που τους είχε υποδείξει και βρήκαν τη γυναίκα νεκρή στην κρεβατοκάμαρα με πολλαπλές μαχαιριές στον θώρακα και τα πόδια. Το μαχαίρι βρέθηκε μέσα στο σπίτι και σήμερα αναμένεται η νεκροτομή για τα ακριβή αίτια του άγριου θανάτου της άτυχης γυναίκας.

Δείτε το Video που αναδημοσιεύουμε από το thesstoday.gr:

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική δύο φορές στο παρελθόν μετά από απόπειρα αυτοκτονίας και όταν το παιδί τους, ζήτησε από τον εισαγγελέα τον εγκλεισμό του πατέρα του.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως.

 

 

 

 

8 μαχαιρίεςΑνθρωποκτονία εκ προθέσεωςγυναικοκτονίαδράστηςΕισαγγελέαςΘεσσαλονίκηΠολίχνησυζυγοκτόνοςψυχιατρική κλινική