Θύμα του κορωνοϊού, ο 39χρονος Dj Decibel: Κατέληξε στα 39 του, μετά από τρεις εβδομάδες νοσηλείας

Σοκ και θλίψη σκόρπισε στον καλλιτεχνικό κόσμο η είδηση ότι πέθανε από κορωνοϊό ο γνωστός Dj Decibel, κατά κόσμον Δημήτρης Μπέλλος, μόλις στα 39 του χρόνια, μετά από τρεις εβδομάδες νοσηλείας και χωρίς να πάσχει από υποκείμενα νοσήματα.

Ο Δημήτρης αφήνει πίσω τη γυναίκα του, Ιωάννα Τάλκα, και δύο μικρά παιδιά, το ένα μάλιστα νεογέννητο, 40 μόλις ημερών.

Συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές του ανακοίνωσαν την είδηση στα social media, μην μπορώντας να πιστέψουν πώς έφυγε τόσο ξαφνικά ένας νέος άνθρωπος.

Καλό παράδεισο φίλε Δημήτρης Μπέλος DJ Decibel Remixer μια δύσκολη ημέρα σήμερα για εμάς τους φίλους τους djs αλλά…

Δημοσιεύτηκε από Spyros Vrionis στις Σάββατο, 21 Νοεμβρίου 2020

Ο Δημήτρης Μπέλλος,  όπως επισημαίνουν συνεργάτες και οικείοι του, ήταν υπέρμαχος της μάσκας, ευαισθητοποιημένος στο ζήτημα της πανδημίας και πολύ προσεκτικός, ενώ βρισκόταν σε εξαιρετικά καλή φυσική κατάσταση. ΄Ήταν ένας πανύψηλος καλογυμνασμένος άντρας, απολάμβανε μία ήρεμη οικογενειακή ζωή, δεν έκανε καταχρήσεις, πρόσεχε τη διατροφή του και δεν είχε καπνίσει ποτέ.

Πώς έχασε τη μάχη με τον φονικό ιό ο 39χρονος DJ μετά από τρεις εβδομάδες νοσηλείας

ΘΛΙΨΗ ΠΟΝΟΣ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ …ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ Ο Δημήτρης Μπέλος ΓNΩΣΤΟΣ…

Δημοσιεύτηκε από Dimitrios Machairas στις Σάββατο, 21 Νοεμβρίου 2020

«Στις αρχές Οκτωβρίου πρέπει να κόλλησε. Δουλεύαμε σε μαγαζιά. Εγώ μπήκα σε καραντίνα και δυστυχώς έχασα και τη μητέρα μου. Ο Δημήτρης δεν είχε κανένα υποκείμενο νόσημα. Μάτωσαν τα πνευμόνια του και δεν μπορούσε να πάρει ανάσα. Ξέρω ότι οι γιατροί έκαναν ότι μπορούσαν για να τον κρατήσουν στη ζωή», είπε μιλώντας στο protothema.gr,  ο στενός συνεργάτης του Δημήτρη Μπέλλου, τονίζοντας πως «ήταν ένας από τους καλύτερους DJ στην Ελλάδα και ένα εξαιρετικό παιδί που έχαιρε σεβασμό».

 

 

 

DJ DecibelΔημήτρης ΜπέλλοςθάνατοςΚορωνοιόςΜΕΘ στο Γεννηματάς