Κτηνωδία στα Χανιά: Κρέμασε τον σκύλο του & του έκοψε τους όρχεις επειδή... ήθελε παιχνίδια!

Σοκάρουν και εξοργίζουν την κοινή γνώμη, οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, έπειτα από την άγρια κακοποίηση σκύλου από τον “κηδεμόνα” του, στα Κουνουπιδιανά Χανίων το βράδυ της Δευτέρας 5 Οκτωβρίου 2020.

Η σύζυγός του ιδιοκτήτη κατέθεσε ότι ο σκύλος εκνεύρισε τον άντρα της, γιατί ήθελε να παίξει μαζί του και δεν τον άφηνε να κάνει δουλειές

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, πρόκειται για τον Χ.Α., ο οποίος είναι 55χρονών, υπάλληλος ΔΕΚΟ, πατέρας τριών παιδιών και εν αναμονή διδύμων.
Ήταν έως χθες, ο ιδιοκτήτης του σκύλου που… “επειδή ήθελε παιχνίδια”, τον κρέμασε σε ένα δέντρο στην αυλή του σπιτιού του και κατόπιν γυρίζοντάς τον ανάποδα, με απίστευτη αγριότητα, ψυχρά και ανάλγητα τον ευνούχισε, με… τανάλια.

Ένας περαστικός, άκουσε τα σπαρακτικά ουρλιαχτά πόνου και τα κλάματα του ζώου  και παρενέβη φροντίζοντας το άτυχο σκυλί, να μεταφερθεί εσπευσμένα αιμόφυρτο και με τρομερούς πόνους, στο πλησιέστερο κτηνιατρείο.

«Τα ουρλιαχτά άκουσε Γερμανός ή Άγγλος τουρίστας, αυτός ξεκρέμασε σε κατάσταση σοκ το σκυλί και το πήγε στον κτηνίατρο», δήλωσε η Προέδρος του Πανελλήνιου Φιλοζωϊκού Συλλόγου, Νατάσσας Μπομπολάκη.

Το σκυλί είχε χάσει πολύ αίμα, ωστόσο ο άξιος κτηνίατρος Κώστας Τερεζάκης, κατάφερε να το σώσει και να το ανακουφίσει από τους φρικτούς πόνους, αρνούμενος μάλιστα κάθε αμοιβή για το σωτήριο έργο του.

Αυτός είναι ο γιατρός Κωστής Τερεζάκης που εγχείρησε το άτυχο πλάσμα που κακοποιήθηκε βάναυσα στο Ακρωτήρι Χανίων.
Δεν…

Δημοσιεύτηκε από Νίκος Ανδρίτσος στις Τρίτη, 6 Οκτωβρίου 2020

Εύγε Γιατρέ… Εύγε… <3 <3 <3
Η άλλη όψη της Κτηνωδίας στα Χανιά. Ο Γιατρός που ανέλαβε να σώσει τον κατακρεουργημενο…

Δημοσιεύτηκε από Mirka Giannouli II στις Τρίτη, 6 Οκτωβρίου 2020

Αξιοσημείωτο είναι δε, πως πρόκειται για ένα εξαιρετικά ήρεμο και καλό πλάσμα, που παρά τα όσα πέρασε, όταν συνήλθε δεν σταμάτησε να κουνά την ουρά του και να δείχνει με κάθε τρόπο την ευγνωμοσύνη και την αγάπη προς τους σωτήρες του.
Ο δράστης της αποτρόπαιας πράξης, φρόντισε αμέσως μετά τον εντοπισμό της εγκληματικής ενέργειάς του να διαφύγει, καθώς όπως είπε “γνώριζε ότι θα συλλαμβάνονταν”.  Έκτοτε κρύβεται ώστε να παρέλθει το 48ωρο και να αποφύγει το αυτόφωρο, ενώ αναζητείται από την αστυνομία.
Αυτόπτες μάρτυρες έχουν ήδη καταθέσει εναντίον του, για το φρικτό περιστατικό.

  • Χαρακτηριστικό είναι ότι η ίδια η σύζυγός του, κατέθεσε ότι ο σκύλος εκνεύρισε τον άντρα της, γιατί ήθελε να παίξει μαζί του και δεν το άφηνε να κάνει δουλειές!

Εξίσου σοκαριστικό πάντως είναι και το γεγονός, ότι το σκυλί, (για το οποίο πλέον αναζητείται φιλοξενία από την φιλοζωική που το ανέλαβε και το προωθεί για υιοθεσία, από υπεύθυνους ανθρώπους, αφότου αναρρώσει πλήρως),  φέρει στο κεφάλι σημάδια, πιθανότατα από τσιγάρα, που έσβηνε πάνω του ο καταζητούμενος πρώην ιδιοκτήτης, που προχώρησε σε αυτή την αποτρόπαια πράξη.

Φιλοζωική της Σούδας Χανίων, έχει στα χέρια της φωτογραφίες και video από αυτά τα σημάδια, τα οποία εξέτασε φυσικά και ο κτηνίατρος, περιλαμβάνοντάς τα, στην αναφορά του.

 

Φιλοζωϊκές οργανώσεις προγραμματίζουν διαμαρτυρία έξω από την δημόσια υπηρεσία στην οποία εργάζεται ο δράστης, ενώ ήδη και το βράδυ της Δευτέρας κάτοικοι των Χανίων, συγκεντρώθηκαν έξω από το σπίτι του και διαμαρτυρήθηκαν για αυτήν την φρίκη, που ντροπιάζει όπως τόνισαν πολλοί με αγανάκτηση, τον ίδιο τον τόπο τους.

 

 

δράστηςΚουνουπιδιανάκτηνίατροςκτηνωδίαόρχειςσκύλοςσύζυγοςτανάλιαΧανιά