Επίθεση με βιτριόλι: «Περίμενα μια συγγνώμη»

Από το κρεβάτι της Μονάδας Εγκαυμάτων του Θριασίου Νοσοκομείου όπου νοσηλεύεται, η 34χρονη Ιωάννα δήλωσε μέσω του δικηγόρου της στον τηλεοπτικό σταθμό Αlpha με τον Αντώνη Σρόιτερ, ότι περίμενε έστω μία συγγνώμη από την 35χρονη.

«Περίμενα έστω μία συγγνώμη. Άλλη μία μικρή δικαίωση μέχρι την τελική. Έχω εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη» είπε συγκεκριμένα.

Το θύμα ειδοποιήθηκε για την προφυλάκιση της φερόμενης ως δράστριας, και νιώθει δικαιωμένη από τις εξελίξεις. Ωστόσο, ο “γολγοθάς” της εντός του νοσοκομείου θα συνεχιστεί τουλάχιστον 3 μήνες, με πληθώρα επεμβάσεων, όπως ανέφερε ο δικηγόρος της Απόστολος Λύτρας στο κεντρικό δελτίο του Αnt1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Η 34χρονη Ιωάννα βρίσκεται για 28η ημέρα στο νοσοκομείο.

Νωρίτερα, έγινε γνωστό ότι η 35χρονη φερόμενη ως δράστρια, διατηρούσε ιδιόχειρες σημειώσεις που παραπέμπουν σε χαρτομαντεία, ενώ από τα στίγματα του κινητού της τηλεφώνου προκύπτει ότι είχε τοποθετήσει ειδική συσκευή εντοπισμού γεωγραφικού στίγματος (gps tracker) στο αυτοκίνητο του θύματος, με την οποία παρακολουθούσε ανά πάσα στιγμή που βρισκόταν.

34χρονη35χρονηβιτριόλι