Συγκλονίζει η μητέρα της Ελένης: «Αυτοί σε 8 χρόνια μπορεί να είναι στη Ρόδο» (Video)

Στον αέρα της εκπομπής «Πρωινοί Τύποι» στον ΑΝΤ1, ξέσπασε η μητέρα της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλούδη, μία ημέρα μετά την καταδίκη των δραστών, του 23χρονου Μανώλη Κούκουρα και του 21χρονου Αλέξανδρου Λουτσάι, για τον βιασμό, τον βασανισμό και την φρικτή εκ προθέσεως δολοφονία της 21χρονης κοπέλας, που πάλεψε επί ώρες, για την ζωή της, εκείνο το μαρτυρικό βράδυ της 27ης Νοεμβρίου του 2018, στην Λίνδο, Ρόδου.

Ο πόνος της μάνας δεν θα καταλαγιάσει ποτέ, έστω και αν οι δολοφόνοι της κόρης της καταδικάστηκαν σε ισόβια κάθειρξη, συν 15 χρόνια έκαστος. 

 

Η Κυριακή Τοπαλούδη με δάκρυα στα μάτια, και την δίκαιη οργή στο βλέμμα αναφερόμενοι στους δύο δράστες της δολοφονίας της κόρης της, οι οποίοι μάλιστα κράτησαν προκλητική και αμετανόητη στάση καθ’ όλη τη διάρκεια της πολύμηνης δίκης.

«Η Ελένη δεν γυρνάει όποια κι αν ήταν η ποινή. Αποδόθηκε η Δικαιοσύνη που έπρεπε, με την ανώτερη των ποινών», είπε η κ. Τοπαλούδη και ζήτησε τα ισόβια «να είναι πραγματικά ισόβια. Όσο ζουν να παραμείνουν στη φυλακή, για να πάρουν παράδειγμα οι εν δυνάμει βιαστές, που ζουν έξω».

«Η τιμωρία αυτή δεν είναι αμείλικτη. Σε 8 χρόνια μπορεί να παίρνουν άδεια να πάνε στο νησί τους. Εμένα όμως με υποχρέωσαν σε έναν αιώνιο θάνατο. Έκαναν το σπίτι μου φυλακή και το δωμάτιο κελί μου», τόνισε με λυγμούς, η μητέρα της άτυχης φοιτήτριας.

Αναφερόμενη  στη διαδικασία της δίκης η κυρία Τοπαλούδη, δήλωσε ικανοποιημένη, ενώ εξήρε την Εισαγγελέα, λέγοντας: «Απέδειξε ότι είναι Εισαγγελέας με μεγάλα γράμματα και δεν μπορεί να την κακολογούν. Έχει τεράστια μόρφωση και ανάστημα».

Η μητέρα της αδικοχαμένης Ελένης αναφέρθηκε στη συνέχεια, με βαρείς χαρακτηρισμούς στους δράστες αλλά και στους γονείς τους, ενώ ο θείος της Ελένης, ο οποίος ήταν και  ένας εκ των συνηγόρων στην πολύκροτη δίκη, τόνισε ότι εάν υπήρχε έστω και ένα ίχνος μεταμέλειας, ειλικρινούς μεταμέλειας, από πλευράς των δραστών και των οικείων τους, θα ήταν διαφορετική και η δική τους στάση.

Δείτε το απόσπασμα στο Video:

 

δράστεςισόβιαΜητέρα Τοπαλούδη