Σε τραγική κατάσταση το νοσοκομείο της Λαμίας – Ξανά χωρίς αναισθησιολόγο – "Κινδυνεύουν ζωές", λέει ο πρόεδρος των γιατρών

Τραγική είναι η κατάσταση που επικρατεί στο νοσοκομείο της Λαμίας, σύμφωνα με όσα καταγγέλλει ο πρόεδρος των γιατρών του νοσοκομείου, Βασίλης Κυριακάκης.

Το νοσοκομείο βρίσκεται σε έκτακτη ανάγκη καθώς έμεινε ξανά χωρίς αναισθησιολόγο. Η τελευταία αναισθησιολόγος που υπήρχε νοσηλεύτηκε με τάσεις λιποθυμίας έπειτα από 4 συνεχείς ημέρες εφημερίας, οι γιατροί του νοσοκομείου της Λαμίας αντιμετωπίζονται σαν σκλάβοι, κατήγγειλε ο κ. Βασίλης Κυριακάκης, μιλώντας στο STAR Κεντρικής Ελλάδας.

«Για 4-5 ημέρες τον μήνα δεν υπάρχει γιατρός να εφημερεύσει. Στα επείγοντα είναι 4 γιατροί, που δεν φτάνουν για όλο τον μήνα. Η διοίκηση μας αντιμετωπίζει σαν σκλάβους. Παθολόγος πήρε εντολή να εφημερεύσει τόσο στην παθολογική κλινική- με 40 ασθενείς- όσο και σε επείγοντα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Κυριακάκης, προειδοποιώντας ότι κινδυνεύουν ζωές από τις τραγικές ελλείψεις στο νοσοκομείο Λαμίας.

 

Αναισθησιολόγοςνοσοκομείο Λαμίαςπρέοδρος γιατρών