Δολοφονία 36χρονης μεσίτριας: Βρήκαν DNA της στο αμάξι του αγγειοχειρουργού

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο ειδικευόμενος αγγειοχειρουργός στο «Ιπποκράτειο» Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, από ανακρίτρια κι εισαγγελία, μετά την τρίωρη απολογία του. Ο ίδιος αρνήθηκε τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της περιύβρισης νεκρού που του αποδίδονται, ενώ φέρεται να ισχυρίστηκε ότι υπήρχε ερωτικό ενδιαφέρον από την πλευρά της 36χρονης προς εκείνον. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, προέβαλε τον ισχυρισμό ότι κάποιος τον «παγίδευσε» στην υπόθεση.

Ωστόσο, τα νέα στοιχεία που έχει στα χέρια της η αστυνομία για την υπόθεση, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha, αναφέρουν ότι βρέθηκε ίχνος DNA της 36χρονης γυναίκας στο αυτοκίνητο του κατηγορούμενου, κάτι που προφανώς έπαιξε σημαντικό ρόλο για την απόφαση προφυλάκισής τους. Ακόμη, στο σημείο στο οποίο βρέθηκε το DNA, λένε πάντα οι ίδιες πληροφορίες, δεν αφήνει καμία αμφιβολία ότι ο γιατρός ενέχεται στην δολοφονία της άτυχης γυναίκας.

Οδηγούμενος στις φυλακές, όπως δήλωσε η δικηγόρος του κατηγορούμενοι, οι κρατούμενοι των φυλακών Διαβατών, ειδικά οι συμπατριώτες του θύματος, του επιτέθηκαν, γεγονός που τον σόκαρε.

ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΘεσσαλονίκημεσίτρια