Εφιάλτης στη Δάφνη: Τι κατέθεσε η 22χρονη - Ανατριχιαστική η έκθεση της αστυνομίας

Παρά το σοκ της, σύμφωνα με πληροφορίες, κατάφερε τελικά να δώσει μια πρώτη κατάθεση στους αστυνομικούς η 22χρονη φοιτήτρια που βρέθηκε δεμένη και κακοποιημένη νωρίτερα σήμερα στο σπίτι 52χρονου στη Δάφνη.

Όπως είπε η κοπέλα στην κατάθεση της, την ώρα που έπλενε τα πιάτα, ο 52χρονος της έβαλε στο πρόσωπο πανί, μάλλον με υπνωτικό. Στη συνέχεια την έδεσε στο κρεβάτι και τουλάχιστον για 18 ώρες την κακοποιούσε σωματικά και σεξουαλικά.

«Είχα σχέσεις με την κοπέλα» υποστήριξε ο 52χρονος, όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για τις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται έξω από τα δικαστήρια της σχολής Ευελπίδων, όπου οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα λίγο πριν τις 5 το απόγευμα. “Ειμαι ΑΜΕΑ ρε παιδιά. Είμαι 95% τυφλός”, ανέφερε.
Το χρονικό της φρίκης

Στο διαβιβαστικό οι αστυνομικοί αναφέρουν χαρακτηριστικά τι είδαν στο υπόγειο διαμέρισμα της οδού Όθωνος όταν έσπασαν την πόρτα με σφυρί. Η κοπέλα ήταν: «δεμένη πισθάγκωνα με ιμάντα περασμένο στη μέση της με ειδικές προσαρμογές στο πίσω μέρος, μισόγυμνη χωρίς εσώρουχα σε ημίδιπλο μεταλλικό κρεββάτι σε υπνοδωμάτιο φιμωμένη με μονωτική ταινία, με τα κάτω άκρα δεμένα από τον αστράγαλο, με ιμάντα το κάθε ένα δεμένο στο μεταλλικό πλαίσιο του προσκέφαλου του κρεβατιού και με τα μάτια καλυμμένα με μαύρη μάσκα. Στη μέση της υπήρχε κατεβασμένο ένα αμάνικο φόρεμα ενώ ήταν εξαιρετικά κακοποιημένη με αιματώματα στο πρόσωπο και σημάδια στους καρπούς από τα δεσμά και τη μεγάλη χρονική διάρκεια που ήταν στην κατάσταση αυτή».

Για το σκηνικό του τρόμου που είχε στηθεί αναφέρουν πως «Σε έρευνα που διενεργήθηκε στο χώρο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: Δύο ομοιώματα ανδρικού μορίου, ένας υπολογιστής με μεγάλη οθόνη τροποποιημένος με πολλά παρελκόμενα κάμερες εξωτερικούς σκληρούς δίσκους με μεγάλη καλωδίωση κλπ. Ειδικά γυαλιά με μικροκάμερα και κάρτες μνήμης στο σκελετό μια φιάλη με ύποπτη υγρή ουσία καθώς επίσης και τα ενδύματα της παθούσας, το κινητό της τηλέφωνο με τη μπαταρία βγαλμένη. Ο δράστης βρέθηκε ημίγυμνος, ακινητοποιήθηκε και προσήχθη στην υπηρεσία μας όπου εξεταζόμενος ομολόγησε τις πράξεις του».

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ

Η νεαρή φοιτήτρια, είχε ανταποκριθεί σε αγγελία του 52χρονου, ο οποίος, με το πρόσχημα ότι έχει πολύ χαμηλή όραση, ζητούσε οικιακή βοηθό. Οι γονείς της, κάτοικοι επαρχίας, δεν την έβρισκαν στο τηλέφωνο, ήρθαν στην Αθήνα  και δήλωσαν την εξαφάνιση στο αστυνομικό τμήμα Δάφνης.

Λίγες ώρες μετά, η αστυνομία αφού ερευνούσε τους πιθανούς τόπους που θα μπορούσε να έχει βρεθεί η φοιτήτρια, επισκέφθηκε και τον 52χρονο στην οδό Όθωνος στη Δάφνη.

Οι αστυνομικοί του χτύπησαν τη πόρτα και τους φάνηκε παράξενη η συμπεριφορά του, ενώ είχε και πολύ δυνατά τη μουσική. Όταν του ζήτησαν να μπουν μέσα, εκείνος αρνήθηκε και τους έδιωξε… Οι αστυνομικοί έμειναν κοντά στο παράθυρο και άκουσαν γυναικείες στριγκλιές. Αμέσως κινητοποιήθηκαν και έσπασαν την πόρτα συλλαμβάνοντας τον 52χρονο.

Η κοπέλα βρέθηκε δεμένη, φιμωμένη, ημίγυμνη και εμφανώς κακοποιημένη σε ένα δωμάτιο.

Στο δωμάτιο ήταν τοποθετημένες κάμερες, ενώ ο δράστης είχε τοποθετήσει κάμερα και στο κεφάλι του προκειμένου να καταγράφει τα όσα συνέβαιναν.

Η 22χρονη μεταφέρθηκε στο Τζάνειο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται με κακώσεις έχοντας υποστεί χτυπήματα ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την μεταφορά της με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, φώναζε πως πονούσε πολύ και ιδιαιτέρως στα πόδια.

To προφίλ του “Daredevil” στο Facebook με τους 1196 φίλους

Προφίλ στο Facebook ως ήρωας κόμικ “Daredevil” με 1196 φίλους είχε ο 52χρονος σύμφωνα με ρεπορτάζ του “Βήματος”. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, ο 52χρονος που εργαζόταν παλαιότερα σε εταιρεία υπολογιστών, έπαιρνε επίδομα για απώλεια της τάξης του 95% της όρασής του. Όμως αυτό δεν τον εμπόδισε ούτε να οργανώσει την κακοποίηση της κοπέλας που κατέγραφε με την χρήση καμερών.

Επιπλέον προχωρούσε σε δεκάδες αναρτήσεις καθημερινά και συνομιλίες με τους …χιλιάδες διαδικτυακούς «φίλους» του από όλο τον κόσμο. Ανάμεσα στους «φίλους» παρουσιάζονται και άτομα με ασαφές προφίλ, πάλι με ήρωες κόμικ, ηλεκτρονικών παιγνιδιών κλπ. Ανάμεσα στις αναρτήσεις του και μία πρόσφατη που αναφέρει ότι «δεν έχω ν αποδείξω τίποτα σε κανέναν»

Οι αστυνομικοί πάντως αποκλείουν το ενδεχόμενο να είχε συνεργό, ενώ εξετάζουν τον ηλεκτρονικό υπολογιστή του και άλλα ευρήματα στο σπίτι του στην Δάφνη. Σύμφωνα με μαρτυρίες πριν από ένα χρόνο στόχευε την υπογραφή «συμφώνου συμβίωσης» με μία νεαρή αλλοδαπή που μερικές φορές του καθάριζε το σπίτι. Όμως αυτό φέρεται να ματαιώθηκε όταν – σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του – «η κοπέλα είχε εμπλοκή με κύκλωμα σωματεμπορίας». Επιπλέον εξετάζονται πληροφορίες ότι ο 52χρονος είχε κατηγορηθεί παλαιότερα για κλοπές.

απαγωγήΔάφνηεργοδότης