Δεν έχει τέλος το Αγροτικό - Νέα μπλόκα

Με κλιμακώσεις στις ενέργειές τους και το κλείσιμο του μεγαλύτερου μέρους του εθνικού δικτύου προχωρούν οι αγρότες, λίγο μετά τις δηλώσεις της κυβερνητικής εκπροσώπου, η οποία υποστήριξε ότι είναι «πλειοψηφικό» το κομμάτι που ανταποκρίθηκε στα κελεύσματα του Μαξίμου.

Οι αγρότες δείχνουν να μην υποχωρούν ούτε βήμα, εμμένοντας στο αρχικό αίτημά τους για την απόσυρση του σχεδίου Κατρούγκαλου, ώστε να ξεκινήσει ο διάλογος για το ασφαλιστικό-φορολογικό νομοσχέδιο.

Νέα μπλόκα στήθηκαν με τρακτέρ στον Μπράλο και στο Κιλελέρ, στην παλιά εθνική οδό Λάρισας – Βόλου. Κλειστά παραμένουν τα Τέμπη, όπως και η νέα και παλαιά εθνική οδός Κορίνθου – Αθήνας, στον Ισθμό. Τα προβλήματα που έχουν προκληθεί στην διακίνηση εμπορευμάτων εντός και εκτός της χώρας, είναι τεράστια.

Αυτήν την ώρα οι δρόμοι που παραμένουν κλειστοί είναι η Εθνική οδός Αθηνών-Λαμίας στη Θήβα, στο ύψος του 90ου χιλιομέτρου αλλά και στο Κάστρο και στον Μπράλο, ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται μέσω των παραδρόμων.

Κλειστή είναι και η εθνική οδός Αθηνών-Κορίνθου, στο Καλαμάκι, όπου και εκεί η κυκλοφορία διεξάγεται μέσω επαρχιακών δρόμων. Κλειστά παραμένουν Τέμπη και Μάλγαρα.

Οι αγρότες της Νίκαιας αποφάσισαν να προχωρήσουν το πρωί της Τετάρτης σε καταλήψεις όλων των εφοριών της Θεσσαλίας και την Παρασκευή σε κατάληψη του κτιρίου των δικαστηρίων.

Αγροτικόμπλόκα