Εξιχνίαση υποθέσεων κλοπών σε ξενοδοχεία του Ρεθύμνου

Στην εξιχνίαση 24 υποθέσεων κλοπών σε ξενοδοχεία καθώς και μία απόπειρα κλοπής σε οικία στην ευρύτερη περιοχή του Ρεθύμνου, με τη σύλληψη 42χρονου από τη Γεωργία προχώρησε η Αστυνομία.

Κατά τη διαδικασία διοικητικής απέλασης του 42χρονου διαπιστώθηκε ότι ο συλληφθείς δεν κατείχε τα απαραίτητα νομιμοποιητικά έγγραφα για τη διαμονή του στη χώρα και είχε διαπράξει σειρά διαρρήξεων στο παρελθόν.

Συγκεκριμένα από την προανάκριση αλλά και στοιχεία που προέκυψαν, οι αστυνομικοί κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ο 42χρονος, κατά το χρονικό διάστημα από 16.07.2015 έως και 08.08.2015, είχε διαπράξει εικοσιτέσσερις κλοπές από δωμάτια ξενοδοχείων και είχε αφαιρέσει συνολικά το χρηματικό ποσό των 5.680 ευρώ και των 14.000 ρουβλίων. Η συνολική αξία των αφαιρεθέντων αντικειμένων ανέρχεται στις 43.045 ευρώ και 44.000 δολάρια Αυστραλίας.

Επίσης, από την έρευνα των αστυνομικών προέκυψε ότι ο συγκεκριμένος άνδρας επιχείρησε ανεπιτυχώς να εισέλθει σε οικία πριν από μερικές μέρες. Η αστυνομία εξετάζει τη συμμετοχή του 42χρονου και σε άλλες παρόμοιες πράξεις.

εξιχνίασηκλοπέςΡέθυμνο