Μύκονος: Πάρτι σε βίλα με 50 ευρώ είσοδο - Φύλλο και φτερό το ιδιοκτησιακό καθεστώς της εταιρείας

Η πληροφορία που έφτασε στο τμήμα ασφαλείας Μυκόνου, ανέφερε ότι σε μία από τις μεγαλύτερες βίλες στο νησί, κάποιοι διοργανώνουν πάρτι με το ανάλογο αντίτιμο, ενώ οι πληροφορία έλεγε ότι κάποιοι από τους καλεσμένους θα έχουν πάνω τους και ναρκωτικά.

Αστυνομικοί με πολιτικά ρούχα προσποιήθηκαν τους τουρίστες και εμφανίστηκαν στη βίλα όπου διαπίστωσαν ότι στην είσοδο είχε στηθεί ένας χώρος που προσομοίαζε με ταμείο σε νυχτερινό κέντρο και κάθε ένας από τους επισκέπτες έδινε 50 ευρώ, που ήταν το αντίτιμο.

Αμέσως μετά, οι διοργανωτές του έδιναν να φορά ένα βραχιόλι ώστε να γνωρίζουν οι υπεύθυνοι και να ελέγχουν ποιοι έχουν πληρώσει είσοδο και ποιοι όχι.

Δέκα λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα, και ενώ έχουν ενημερώσει και τον αρμόδιο εισαγγελέα, μπήκαν στη βίλα ένστολοι αστυνομικοί με τους υπεύθυνους να μειώνουν αμέσως τον ήχο της μουσικής, και έναν από τους υπεύθυνους να δείχνει στους αστυνομικούς μία άδεια λειτουργεία καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Την ώρα εκείνη στη βίλα υπήρχαν περίπου 200 άτομα. Τελικά οι αρχές κατάφεραν να συλλάβουν έναν αλλοδαπό δια διατάραξη κοινής ησυχίας ενώ κάνουν φύλο και φτερό την εταιρεία στην οποία εμφανίζεται να ανήκει η βίλα για να διαπιστώσουν αν μπορούν να στοιχειοθετήσουν άλλες κατηγορίες.

Μύκονος