Από μαχαιριά στον λαιμό ο νεκρός στον καβγά έξω από το κλαμπ στο Μαρούσι - Με τραύμα από πυροβολισμό νοσηλεύεται ο 26χρονος

Μια παρεξήγηση η οποία ξεκίνησε μέσα στο νυχτερινό κέντρο και εξελίχθηκε σε έναν άγριο καβγά έξω από αυτό ήταν η αφορμή της φονικής συμπλοκής που σημειώθηκε τα ξημερώματα σε γνωστό club επί της λεωφόρου Κηφισίας, στην περιοχή του Αμαρουσίου, με απολογισμό ένα νεκρό και έναν 26χρονο σοβαρά τραυματία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η παρέα των νεαρών διασκέδαζε στο club όταν λίγο μετά τις 4 ξεκίνησε ένας καβγάς ο οποίος μεταφέρθηκε στην είσοδο του μαγαζιού.

Κάποια στιγμή ένας από τους εμπλεκόμενους αποπειράθηκε να τραβήξει το όπλο που είχε στη ζώνη του την ώρα που ένας άλλος έβγαλε μαχαίρι για να αμυνθεί.

Από τη συμπλοκή που ακολούθησε το θύμα τραυματίστηκε θανάσιμα στο λαιμό από το μαχαίρι ενώ ο 26χρονος από σφαίρα στην κοιλιακή χώρα.

Ένα από τα σενάρια που εξετάζουν οι Αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών είναι ο 26χρονος να κρατούσε το 22αρι πιστόλι το οποίο εκπυρσοκρότησε με αποτέλεσμα να αυτοτραυματιστεί.

Παράλληλα, από τη συμπλοκή φέρονται να έχουν τραυματιστεί ελαφρά και άλλα άτομα τα οποία εξαφανίστηκαν μόλις οι Αστυνομικοί της ΟΠΚΕ έφτασαν στο σημείο.

ΕΛΛΑΔΑΜαρούσινεκρόςπυροβολισμοί