Δωρεάν διαμονή σε ξενοδοχεία για τους πυρόπληκτους στη Βαρυμπόμπη

 Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, κάλεσε όσους έχουν πληγεί από την μεγάλη φωτιά που μαίνεται στην Βαρυμπόμπη και δεν μπορούν να επιστρέψουν στην οικία τους να επικοινωνήσουν με το κέντρο του ΕΟΔΥ, όπου θα τους καθοδηγήσουν για τα ξενοδοχεία που μπορούν να τους φιλοξενήσουν με έξοδα του κράτους.

Συγκεκριμένα, όπως γνωστοποίησε κατά τη σημερινή έκτακτη ενημέρωση για την πορεία των πυρκαγιών στη χώρα μας, έχουν εξασφαλιστεί δεκάδες δωμάτια προκειμένου να φιλοξενηθούν με έξοδα του κράτους όσοι δεν μπορούν να επιστρέψουν στα σπίτια τους, για όσο διάστημα χρειαστεί.

«Όσοι κάτοικοι των πυρόπληκτων περιοχών δεν μπορούν να επιστρέψουν στις οικίες τους απόψε μπορούν να καλούν στο τηλεφωνικό κέντρο του ΕΟΔΥ 1135 όπου θα τους καθοδηγήσουν για τα ξενοδοχεία που μπορούν να τους φιλοξενήσουν με έξοδα του κράτους για απόψε, και όσο χρειαστεί μέχρι να αποκατασταθεί η πρόσβαση στις οικείες τους», ανέφερε συγκεκριμένα ο κ. Χαρδαλιάς.

Παράλληλα, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι ξενοδόχοι της Αττικής, μετά από επικοινωνία του υπουργού Τουρισμού μαζί τους, προσφέρουν φιλοξενία σε όσους έχουν πληγεί από τη μεγάλη πυρκαγιά στην Βαρυμπόμπη, είτε κάηκαν τα σπίτια τους είτε δεν έχουν πού να κοιμηθούν. Πληροφορίες μέσω του ΕΟΔΥ στο 1135.

Βαρυμπόμπηδωρεάν διαμονήξενοδοχείαπυρόπληκτοιφωτιά