Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Με παρέμβαση της Aλβανικής πρεσβείας παρέστη o ανήλικος γιος στην κηδεία της 40χρονης

Συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν για τελευταία φορά την 40χρονη Ενκελέϊντα, η οποία έπεσε θύμα γυναικοκτονίας, από τον πρώην σύζυγό της στο Μενίδι.

Ειδικότερα, χθες (18/5), έγινε η κηδεία της 40χρονης στο χωριό από όπου κατάγεται, στην Αλβανία, με τους δικούς της ανθρώπους να μην μπορούν να συνειδητοποιήσουν αυτό που συνέβη στην άτυχη γυναίκα η οποία δολοφονήθηκε με 15 μαχαιριές από τον πρώην σύζυγό της. «Προερχόταν από μια οικογένεια πολύ καλή», ανέφερε ένας από τους φίλους της οικογενείας.

Παρέμβαση της Αλβανικής πρεσβείας για να παραστεί ο ανήλικος γιος στην κηδεία της μητέρας του

Οπως αναφέρουν πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού MEGA, στην κηδεία της μητέρας του παρέστη και ο ανήλικος γιος της, ύστερα από παρέμβαση της Αλβανικής πρεσβείας, καθώς ήταν τέτοιο το μίσος του 50χρονου καθ’ ομολογίαν δράστη, που δεν τον άφηνε να δώσει το παρόν.

«Αντιλαμβάνεστε ότι τα δύο παιδιά έχουν υποστεί και τα ίδια κακοποίηση από τον πατέρα τους. Τα παιδιά έχουν φτάσει στη γενέτειρα της μητέρας τους, όπου θα λάβει χώρα η κηδεία. Έχουν συσσωρευτεί πολλά στις ψυχές αυτών των δύο παιδιών διότι δεν είναι ένα μεμονωμένο συμβάν αλλά ήταν μία κατ’ εξακολούθηση κακή συμπεριφορά», ανέφερε η δικηγόρος της οικογένειας της 40χρονης.

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Τη Δευτέρα η απολογία του 50χρονου

Υπενθυμίζεται, ότι ο 50χρονος, ο οποίος δήλωσε αμετανόητος για το έγκλημα, κακοποιούσε συστηματικά την άτυχη γυναίκα, εντοπίστηκε και συνελήφθη σε οικοδομή στη Φυλή το μεσημέρι της Πέμπτης. Σημειώνεται πως ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, ενώ την Δευτέρα (20/5) αναμένεται να απολογηθεί.

Μετά τη γυναικοκτονία, ο καθ’ ομολογία δράστης άφησε το φονικό μαχαίρι καρφωμένο στην κοιλιά της γυναίκας και κρύφτηκε. Εντοπίστηκε ώρες μετά και στους αστυνομικούς προσπάθησε να εξηγήσει τους λόγους, που τον έκαναν να βάψει τα χέρια του, με αίμα.

«Ήξερα ότι περνάει από εκεί. Την είδα, την πλησίασα και τη μαχαίρωσα». Αυτά ήταν τα λόγια του 50χρονου Αλβανού οικοδόμου στους αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, μετά τη σύλληψή του, για τη δολοφονία της εν διαστάσει συζύγου του στο Μενίδι.

Σύμφωνα με αρμόδιες πηγές ενημέρωσης, ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 40χρονης Ενκελέϊντα εμφανίστηκε από την πρώτη στιγμή κυνικός και ψύχραιμος.

Ο 50χρονος φέρεται να είχε εμμονή μαζί της, και όσον αφορά το κίνητρο της δολοφονίας φέρεται να υποστήριξε: «Δεν άντεχα να βλέπω τον γκόμενό της. Οδηγούσε το αυτοκίνητό μου, εγώ έκανα δύο δουλειές».

γυναικοκτονίαΕΛΛΑΔΑΜενίδι