Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Συγκλονίζει ο σύζυγος της 20χρονης-«Ουρλιάζαμε να μην μας κάνουν κακό»

Σοκ έχει προκαλέσει σε όλη την Ελλάδα η άγρια δολοφονία της 20χρονης μητέρας στα Γλυκά Νερά, αλλά και ο τρόπος με τον οποίο έδρασαν οι δράστες, οι οποίοι εισέβαλαν στο σπίτι της οικογένειας με στόχο να τους ληστέψουν και δεν δίστασαν να απειλήσουν τη ζωή ακόμη και του βρέφους του ζευγαριού.

«Τους είδα ξαφνικά μπροστά μου. Τρεις με κουκούλες full face οι δυο και ο τρίτος φορούσε το κάλυμμα λαιμού που έχουν για τις μηχανές και το είχε σηκωμένο μέχρι τη μύτη. Η σωματοδομή τους ήταν κανονική. Με τα όπλα στα χέρια σημάδευαν άλλες φορές εμένα και άλλες φορές το μωρό. Μιλούσαν πολύ καλά ελληνικά, μου έλεγαν συνέχεια που είναι τα λεφτά ρε» ανέφερε στους αστυνομικούς ο 32χρονος σύζυγος της άτυχης 20χρονης, όπως μετέδωσε το Open.

Ο 32χρονος πιλότος ανέφερε ότι τους έδεσαν καθώς και ότι σταμάτησε να ακούει τη φωνή της συζύγου του. «Τους είπα αμέσως πού είχα κρυμμένα τα λεφτά για να τελειώσει γρήγορα το μαρτύριο. Είχαμε αγοράσει ένα οικόπεδο και είχαμε κάποια λεφτά στο σπίτι για να τα δώσω για κάποιες αρχικές εργασίες.

Άκουγα τη γυναίκα μου να φωνάζει συνέχεια για βοήθεια δεμένη πάνω στο κρεβάτι και εγώ δεμένος στο πάτωμα. Ουρλιάζαμε να μην μας κάνουν κακό. Το μωρό έκλαιγε, η γυναίκα μου φώναζε και κάποιος ή κάποιοι έψαχναν το σπίτι να βρουν και άλλα χρήματα και κοσμήματα. Ξαφνικά έφυγαν από το δωμάτιο ενώ σταμάτησα να ακούω και τη φωνή της συζύγου μου», ανέφερε συγκεκριμένα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η επιμονή αυτή των δραστών στην αναζήτηση των χρημάτων κάνει τους αστυνομικούς να ερευνούν αν υπάρχουν πληροφοριοδότες που τους ενημέρωσαν για την οικονομική κατάσταση της οικογένειας.

Όπως αναφέρουν αξιωματικοί της αστυνομίας, πρόσφατα το ζευγάρι είχε αγοράσει ένα οικόπεδο, ενώ είχαν κάνει ανάληψη ενδεχομένως του ίδιου χρηματικού ποσού που πήραν οι δράστες για τα διαδικαστικά της αγοραπωλησίας.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί κάνουν λόγο για ένα σχέδιο εισβολής, μια πιθανή παρακολούθηση, βιαιότητα κι έναν τρόπο δράσης που δείχνει επανάληψη. Γι’ αυτό και προβαίνουν σε έρευνες σε ό,τι αφορά στις αποφυλακίσεις και άδειες από τα σωφρονιστικά καταστήματα της χώρας, ιδιαίτερα ατόμων που είχαν ποινικό παρελθόν σε τέτοια αδικήματα.

Το χρονικό του εγκλήματος

Η 20χρονη γυναίκα εντοπίστηκε δολοφονημένη, μέσα στη μεζονέτα που διέμενε στα Γλυκά Νερά, ενώ δίπλα βρισκόταν το μόλις έντεκα μηνών μωρό της. Δεμένος σε μία καρέκλα βρέθηκε ο σύζυγός της.

Οι άγνωστοι δράστες, τρεις κουκουλοφόροι με όπλα, αφού σκότωσαν πρώτα τον σκύλο της οικογένειας, κρέμασαν το άτυχο ζώο στον προαύλιο χώρο, καθώς προφανώς τους είχε αντιληφθεί και γαύγιζε, και κατόπιν εισέβαλαν στο σπίτι. Το σκυλί το βρήκαν οι αστυνομικοί φτάνοντας, κρεμασμένο στα κάγκελα του κήπου.

Στη συνέχεια οι αδίστακτοι κακοποιοί εισέβαλαν στο σπίτι και αφού έδεσαν τον 32χρονο άνδρα στη συνέχεια επιτέθηκαν στην 20χρονη σύζυγό του. Πιθανόν κακοποίησαν τη γυναίκα για να τους αποκαλύψει που είχαν χρήματα και κοσμήματα και καθώς εκείνη φώναζε, είτε την στραγγάλισαν, είτε προκάλεσαν τον θάνατό της με ασφυξία χρησιμοποιώντας μαξιλάρι.

Ένας ηλικιωμένος γείτονας που άκουγε τις εκκλήσεις του άνδρα για βοήθεια επικοινώνησε στις 06:14 με την Άμεση Δράση. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο εντόπισαν στον κήπο το σκυλί της οικογένειας είχε θανατωθεί.

Στη συνέχεια οι άντρες της άμεσου δράσης, μπήκαν μέσα στο σπίτι, από ένα παράθυρο, πιθανότατα από εκεί που είχαν εισβάλει οι δράστες.

Οι δράστες εισβάλλοντας, έδεσαν τον 32χρονο σε μία καρέκλα ακινητοποιώντας τον και άρχισαν να βασανίζουν την εικοσάχρονη σύζυγό του, προκειμένου να τους αποκαλύψει που υπάρχουν τιμαλφή, κοσμήματα και χρήματα.

Μέσα στο σπίτι στα Γλυκά Νερά εντοπίστηκε το 11 μηνών παιδί δίπλα στη νεκρή μητέρα του, να κλαίει. Στο σημείο έσπευσε συνεργείο της διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών για να συλλέξει αποτυπώματα και γενετικό υλικό, ενώ αναζητείται υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής.

Η νεκρή ήταν 20 χρόνων με βρετανικό διαβατήριο, ενώ ο άνδρας που είναι 32 χρόνων πιλότος της Πολιτικής Αεροπορίας, είχε καταφέρει να επικοινωνήσει και εκείνος με την Άμεση Δράση στις 06:30.

Ανεπιβεβαίωτες ακόμα πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αδίστακτοι δράστες άρπαξαν περίπου 15.000 ευρώ, καθώς και κοσμήματα αξίας 25.000.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εισβολή των αδίστακτων κακοποιών έγινε 1,5 με 2 ώρες πριν τον εντοπισμό της τραγωδίας.

 

 

 

 

20χρονηαλβανική αστυνομίαΓλυκά Νεράδολοφονίαέγκλημασύζυγος