Στο νοσοκομείο εκτάκτως ο Πέτρος Φιλιππίδης μετά από λιποθυμικό επεισόδιο

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε εσπευσμένα το απόγευμα της Τετάρτης ο ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι προηγήθηκε λιποθυμικό επεισόδιο.

Το συγκεκριμένο επεισόδιο σημειώθηκε στο σπίτι του ηθοποιού, μπροστά στην σύζυγό του η οποία και τον μετέφερε στο νοσοκομείο.

Υπενθυμίζεται ότι ο γνωστός ηθοποιός πριν από λίγες μέρες, θορυβημένος από τις  καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου για λεκτική, ψυχολογική, σωματική βία και σεξουαλική παρενόχληση, επικαλούμενος πληροφορίες ότι ετοιμάζονται εμπλέξουν και τον ίδιο σε παρόμοιες καταγγελίες, εξέδωσε ανακοίνωση διά των πληρεξούσιων δικηγόρων του.

Π. Φιλιππίδης: Αρνούμαι να κατακρεουργηθώ σε τηλεοπτικά παράθυρα

Στην ανακοίνωση αυτή αναφέρεται, μεταξύ άλλων, σε «ιδιότυπες τηλεδίκες», υπογραμμίζοντας ότι αρνείται να κατακρεουργηθεί σε τηλεοπτικά παράθυρα και καλώντας τα ΜΜΕ «να απέχουν από οποιαδήποτε άμεση ή έμμεση χρήση, αναπαραγωγή ή αναφορά του ονόματός μου, της εικόνας μου και της φωνής μου σε σχέση με περιστατικά που είναι δεκτικά προσβολής της προσωπικότητάς μου και της επαγγελματικής διαδρομής μου, πριν αυτά καταγγελθούν σε δημόσιες αρχές».

Ζητά παράλληλα από τα ΜΜΕ να σεβαστούν τη σύζυγο και το παιδί του, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «με τα τηλεδικαστήρια δεν αποκαλύπτεται η αλήθεια αλλά προοικονομείται υπαιτιότητα χωρίς νόμιμο έρεισμα».

νοσοκομείοΠέτρος Φιλιππίδης