Video: Η Βικτώρια Καρύδα για τον δολοφόνο του συζύγου της: «Χαίρομαι που τον έπιασαν. Εύχομαι τα χειρότερα γι’ αυτόν τον άνθρωπο».

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην εξιχνίαση της υπόθεσης δολοφονίας του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή καθώς η  ΕΛ.ΑΣ. έχει ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό του 35χρονου αδερφού του Βούλγαρου, ο οποίος συνελήφθη ως ύποπτος για τη δολοφονία.

Η προσαγωγή του υπόπτου, όπως αναφέρει ο Ελεύθερος Τύπος,  έγινε το βράδυ της Τετάρτης σε ξενοδοχείο των νοτίων προαστίων όπου βρισκόταν μαζί με τη σύζυγό του.

Η σύζυγός του θύματος Βικτώρια Καρύδα μίλησε για την σύλληψη του δράστη αναφέροντας χαρακτηριστικά  «Χαίρομαι που τον έπιασαν. Η αστυνομία κάνει καλά τη δουλειά της. Εύχομαι τα χειρότερα γι’ αυτόν τον άνθρωπο».

Το μοντέλο που έχει αποφύγει τις πολλές δημόσιες τοποθετήσεις τους τελευταίους πέντε μήνες, από τη στιγμή, δηλαδή, που δολοφονήθηκε έξω από το σπίτι τους στο Πανόραμα Βούλας ο σύζυγός της, σήμερα, επιστρέφοντας στο σπίτι της, έκανε λακωνικές δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

Η αγωνία της, τόνισε αφορά στα παιδιά της. «Χαίρομαι που τον έπιασαν. Η αστυνομία κάνει τη δουλειά της. Εύχομαι το χειρότερο γι’ αυτόν τον άνθρωπο», είπε, αναφερόμενο στον 31χρονο Βούλγαρο φερόμενο δολοφόνο του 47χρονου επιχειρηματία Γιάννη Μακρή.

Το χρονικό της σύλληψης

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ η προσαγωγή αρχικά έγινε για άλλο αδίκημα, ωστόσο στη συνέχεια βρέθηκαν στοιχεία και ενδείξεις που τον εμπλέκουν με τη στυγερή δολοφονία του Γιάννη Μακρή στη Βούλα.

Οι αστυνομικοί, μετά από ώρες παρακολουθήσεων εισέβαλαν το βράδυ της Τρίτης σε ξενοδοχείο της Γλυφάδας και τον συνέλαβαν. Σύμφωνα με πληροφορίες η σύλληψη δεν ήταν εύκολη υπόθεση για τις αρχές. Ο Βούλγαρος αντιστάθηκε στους αστυνομικούς και προσπάθησε να διαφύγει με ένα αυτοκίνητο αλλά έπεσε πάνω στα αυτοκίνητα της ασφάλειας και τελικά συνελήφθη.

Θυμίζουμε ότι «εισαγόμενο» εκτελεστή πληρωμένου «συμβολαίου θανάτου» έβλεπαν εξ αρχής οι αξιωματικοί του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, πίσω από την εν ψυχρώ εκτέλεση του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή έξω από το σπίτι του στο Πανόραμα της Βούλας.

Αυτό είναι ένα συμπέρασμα στο οποίο έφτασαν εξετάζοντας καρέ καρέ τα πέντε δευτερόλεπτα που χρειάστηκαν για τον πληρωμένο δολοφόνο του 46χρονου επιχειρηματία, ο οποίος λειτούργησε με «επαγγελματικό τρόπο», πυροβολώντας το θύμα αρχικά τέσσερις φορές, ενώ στη συνέχεια με περίσσια ψυχραιμία χρησιμοποίησε το πιστόλι με το σιγαστήρα, για να αποτελειώσει τον άτυχο άνδρα.

 

Ο δράστης, ο οποίος δεν αποκλείεται να κάλυπτε το πρόσωπό του με μάσκα σιλικόνης, φορούσε ένα μαύρο καπέλο τζόκεϊ, ένα δίχρωμο αθλητικό μπουφάν, μαύρο παντελόνι και αθλητικά παπούτσια.

Μετά την εκτέλεση, όπως αποτυπώθηκε στο Video που έφερε στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα «Καθημερινή», από τις κάμερες ασφαλείας έξω από το σπίτι όπου διέμενε στα νότια προάστια ο «Αυστραλός», άρχισε να τρέχει προκειμένου να απομακρυνθεί το ταχύτερο δυνατόν από το σημείο, της εν ψυχρώ δολοφονίας.

 

Βικτώρια ΚαλύδαΓιάννη ΜακρήδηλώσειςΔολοφόνοςσύλληψη