Τούρκος δημοσιογράφος: Περίεργη κινητικότητα μυστικών υπηρεσιών στην Ελλάδα

Την ώρα που ο διεθνής Τύπος εκφράζει ανησυχίες για κάποιο “ατύχημα” στο Αιγαίο, Τούρκος δημοσιογράφος έκανε μια ανάρτηση στο Twitter, λέγοντας ότι υπάρχει αυξημένη και περίεργη κινητικότητα των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών στην Ελλάδα.

«Οι πηγές μου μου αναφέρουν πως οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες έχουν εντείνει τις παράνομες επιχειρήσεις τους στην Ελλάδα, αυξάνοντας τον αριθμό των πρακτόρων τους.  Ετοιμάζεται κάτι;», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Τούρκος δημοσιογράφος, Αμπντουλάχ Μποζκούρτ.

Σημειώνεται ότι ο Μποζκούρτ, ο οποίος είναι και πρώην διευθυντής της Ζαμάν, διέφυγε από την Τουρκία μετά το πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου 2016, καθώς αντιμετωπίζει κατηγορίες ότι διατηρεί σχέσεις με τον Φετουλάχ Γκιουλέν, τον οποίο ο Ερντογάν θεωρεί πως βρίσκεται πίσω από την απόπειρα της ανατροπής του. Πλέον, έχει βρει καταφύγιο στη Σουηδία, απ’ όπου δημοσιεύει τις πληροφορίες του.

Ο δημοσιογράφος εκτιμά ότι ο Τούρκος Πρόεδρος κάτι σχεδιάζει, όμως αποφεύγει να συνδυάσει την πληροφορία για κινητικότητα με το δημοψήφισμα της 16ης Απριλίου.

ΑΙΓΑΙΟμυστικές υπηρεσίεςΤαγίπ ΕρντογάνΤουρκία