Αρτέμης Σώρρας: Θα κρύβομαι μέχρι να αθωωθώ από δευτεροβάθμιο δικαστήριο

Πέντε ημέρες μετά το βίντεο τύπου διαγγέλματος που ανάρτησε στο διαδίκτυο, ο καταζητούμενος Αρτέμης Σώρρας εμφανίστηκε – δια της απουσίας του – με δήλωση του στην εκπομπή “Live News” του Epsilon.

Ο κ. Σώρρας, χωρίς να βρεθεί στο πλατό της εκπομπής, απέστειλε δήλωση του στην οποία σημείωνε: «Είμαι αθώος… Βρίσκομαι πάντα εδώ και θα ξαναμιλήσω. Είμαι κοντά στους ανθρώπους που με αγαπούν. Δεν περιφρονώ τη Δικαιοσύνη. Άλλωστε η Δικαιοσύνη το 2013 με δικαίωσε… Σε λίγες ημέρες θα κάνω νέα ανακοίνωση ο ίδιος. Έχω δεχθεί σοβαρές απειλές και επιθέσεις, τόσο εγώ όσο και ο πολιτικός μας φορέας. Γιατί δεν παρενέβη η Δικαιοσύνη;».

Καταλήγοντας, απευθυνόμενος στον κουμπάρο του, Φώτη Λεπίδα, για τις καταγγελίες σε βάρος του, είπε: «Είμαι αθώος. Δεν έχω καμία σχέση με την κατηγορία. Είμαι εντελώς αθώος. Δεν οφείλω χρήματα. Ας λέει ό,τι θέλει…θα τα πούμε στο δευτεροβάθμιο δικαστήριο».

Ας σημειωθεί ότι ο Αρτέμης Σώρρας που έχει καταδικαστεί σε 8 χρόνια φυλάκισης χωρίς αναστολή και σε 5ετή στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων, έκανε γνωστό πως θα ασκήσει έφεση στο δικαστήριο δια αντιπροσώπου του και δεν θα εμφανιστεί αν δεν αθωωθεί.

Αρτέμης Σώρραςδήλωσηεπανεμφάνιση