Αρτέμης Σώρρας: Θα κρύβομαι μέχρι να αθωωθώ από δευτεροβάθμιο δικαστήριο

Πέντε ημέρες μετά το βίντεο τύπου διαγγέλματος που ανάρτησε στο διαδίκτυο, ο καταζητούμενος Αρτέμης Σώρρας εμφανίστηκε – δια της απουσίας του – με δήλωση του στην εκπομπή “Live News” του Epsilon.

Ο κ. Σώρρας, χωρίς να βρεθεί στο πλατό της εκπομπής, απέστειλε δήλωση του στην οποία σημείωνε: «Είμαι αθώος… Βρίσκομαι πάντα εδώ και θα ξαναμιλήσω. Είμαι κοντά στους ανθρώπους που με αγαπούν. Δεν περιφρονώ τη Δικαιοσύνη. Άλλωστε η Δικαιοσύνη το 2013 με δικαίωσε… Σε λίγες ημέρες θα κάνω νέα ανακοίνωση ο ίδιος. Έχω δεχθεί σοβαρές απειλές και επιθέσεις, τόσο εγώ όσο και ο πολιτικός μας φορέας. Γιατί δεν παρενέβη η Δικαιοσύνη;».

Καταλήγοντας, απευθυνόμενος στον κουμπάρο του, Φώτη Λεπίδα, για τις καταγγελίες σε βάρος του, είπε: «Είμαι αθώος. Δεν έχω καμία σχέση με την κατηγορία. Είμαι εντελώς αθώος. Δεν οφείλω χρήματα. Ας λέει ό,τι θέλει…θα τα πούμε στο δευτεροβάθμιο δικαστήριο».

Ας σημειωθεί ότι ο Αρτέμης Σώρρας που έχει καταδικαστεί σε 8 χρόνια φυλάκισης χωρίς αναστολή και σε 5ετή στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων, έκανε γνωστό πως θα ασκήσει έφεση στο δικαστήριο δια αντιπροσώπου του και δεν θα εμφανιστεί αν δεν αθωωθεί.