Τα κατάφερε ο Έρικσεν: Συγκλονιστικές στιγμές στο γήπεδο (Εικόνες & Video)

Καλά νέα για την κατάσταση του Κρίστιαν Έρικσεν, καθώς όπως ανακοίνωσε η UEFA, ανέκτησε τις αισθήσεις του και η κατάσταση της υγείας του, έχει σταθεροποιηθεί. Ο 29χρονος  Δανός ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις στο νοσοκομείο, όπου μεταφέρθηκε εσπευσμένα, μετά την σοκαριστική κατάρρευσή του στο  α’ ημίχρονο του ματς με τη Φινλανδία.

Η στιγμή της κατάρρευσης του Δανού παίκτη, που πάγωσε το Euro 2021:

Ακολούθησαν στιγμές μεγάλης αγωνίας για όλους:

Ο αγώνας φυσικά διεκόπη

Η ανάρτηση της ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας αναφέρει: «Σε συνέχεια του επείγοντος περιστατικού με το ποδοσφαιριστή της Δανίας, Κρίστιαν Έρικσεν, αμφότερες οι ομάδες και ιθύνοντες του αγώνα έχουν συνάντηση. Περισσότερες πληροφορίες θα δοθούν στις 19:45 (τοπική ώρα). Ο παίκτης έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο και η κατάστασή του έχει σταθεροποιηθεί».


Λίγο αργότερα και η Ομοσπονδία της Δανίας, ανέφερε σε ανάρτησή της: «Ο Κρίστιαν Έρικσεν έχει τις αισθήσεις του και θα κάνει περαιτέρω εξετάσεις το νοσοκομείο Rigshospitalet. Το παιχνίδι έχει προσωρινά αναβληθεί».

Συγκλονιστικό πνεύμα ομοψυχίας & αγάπης από τους φιλάθλους στις κερκίδες

Συγκλονιστικές και συγκινητικές ήταν οι στιγμές αθλητικής ομοψυχίας στο Πάρκεν, όπου οι Φινλανδοί οπαδοί φώναζαν το μικρό όνομα του Κρίστιαν Έρικσεν και οι Δανοί το επίθετο, πολύ ώρα αφότου ο διεθνής μέσος έφυγε με το ασθενοφόρο για νοσοκομείο της Κοπεγχάγης, με τα χειροκροτήματα και τις προσευχές τους, να τον συνοδεύουν…


 

ανάκτηση αισθήσεωνΚρίστιαν Έρικσενοπαδοί Euro 2021