Τα κατάφερε ο Έρικσεν: Συγκλονιστικές στιγμές στο γήπεδο (Εικόνες & Video)

Καλά νέα για την κατάσταση του Κρίστιαν Έρικσεν, καθώς όπως ανακοίνωσε η UEFA, ανέκτησε τις αισθήσεις του και η κατάσταση της υγείας του, έχει σταθεροποιηθεί. Ο 29χρονος  Δανός ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις στο νοσοκομείο, όπου μεταφέρθηκε εσπευσμένα, μετά την σοκαριστική κατάρρευσή του στο  α’ ημίχρονο του ματς με τη Φινλανδία.

Η στιγμή της κατάρρευσης του Δανού παίκτη, που πάγωσε το Euro 2021:

Ακολούθησαν στιγμές μεγάλης αγωνίας για όλους:

https://www.iefimerida.gr/sites/default/files/styles/in_article/public/article-images/2021-06/kristian-eriksen-katareusi-euro-2021.jpg.webp?itok=cLuXtGFs

Σοκ: Κατέρρευσε στο γήπεδο ο Έρικσεν, προσπάθησαν να του κάνουν ανάνηψη!, 24Sports & News

Euro 2020: Κατέρρευσε ο Έρικσεν στο Δανία – Φινλανδία – Δίνει μάχη για τη ζωή του ο ποδοσφαιριστής | Photos + Video

Ο αγώνας φυσικά διεκόπη

Η ανάρτηση της ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας αναφέρει: «Σε συνέχεια του επείγοντος περιστατικού με το ποδοσφαιριστή της Δανίας, Κρίστιαν Έρικσεν, αμφότερες οι ομάδες και ιθύνοντες του αγώνα έχουν συνάντηση. Περισσότερες πληροφορίες θα δοθούν στις 19:45 (τοπική ώρα). Ο παίκτης έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο και η κατάστασή του έχει σταθεροποιηθεί».


Λίγο αργότερα και η Ομοσπονδία της Δανίας, ανέφερε σε ανάρτησή της: «Ο Κρίστιαν Έρικσεν έχει τις αισθήσεις του και θα κάνει περαιτέρω εξετάσεις το νοσοκομείο Rigshospitalet. Το παιχνίδι έχει προσωρινά αναβληθεί».

Συγκλονιστικό πνεύμα ομοψυχίας & αγάπης από τους φιλάθλους στις κερκίδες

Euro 2020: Κατέρρευσε ο Έρικσεν στο Δανία – Φινλανδία – Δίνει μάχη για τη ζωή του ο ποδοσφαιριστής | Photos + Video

Συγκλονιστικές και συγκινητικές ήταν οι στιγμές αθλητικής ομοψυχίας στο Πάρκεν, όπου οι Φινλανδοί οπαδοί φώναζαν το μικρό όνομα του Κρίστιαν Έρικσεν και οι Δανοί το επίθετο, πολύ ώρα αφότου ο διεθνής μέσος έφυγε με το ασθενοφόρο για νοσοκομείο της Κοπεγχάγης, με τα χειροκροτήματα και τις προσευχές τους, να τον συνοδεύουν…