Κατά των τοπικών lockdowns ο Ηλίας Μόσιαλος: "Aς δούμε το ελληνικό καλοκαίρι λίγο διαφορετικά"

Καθησυχαστικός εμφανίστηκε ο Ηλίας Μόσιαλος μιλώντας προ ολίγου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ με τον Νίκο Στραβελάκη, αναφορικά με τα 97 νέα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα μας μέσα σε 4 μόλις ημέρες.

Κανένας πανικός

Ο Καθηγητής του LSE και κεντρικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης Κυριάκου Μητσοτάκη σε διεθνείς οργανισμούς για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι “δεν πρέπει να υπάρχει κανένας πανικός”, κάνοντας μία σύγκριση της χώρας μας με άλλες χώρες αναφορικά με την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Όχι στα τοπικά lockdowns

“Είμαστε σε εγρήγορση και δεν πάμε σε τοπικά lockdown” είπε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Μόσιαλος για τα δεδομένα που προέκυψαν στη χώρα μας, και αναφερόμενος ειδικότερα στα κρούσματα από την Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης. “Χρειάζεται πιο έξυπνη αντιμετώπιση αυτή τη στιγμή στην πανδημία” πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

“Aς δούμε το ελληνικό καλοκαίρι λίγο διαφορετικά”

“Όσο μπορούμε να περάσουμε το φετινό καλοκαίρι πιο προσεκτικά” τόνισε εμφατικά ο Ηλίας Μόσιαλος, στο κλείσιμο της συνέντευξης. “Ας κάνουμε υπομονή μία χρονιά, και ας δούμε τον ελληνικό τουρισμό λίγο διαφορετικά. Δεν μπορεί ο ελληνικός τουρισμός να βασίζεται μόνο στο ελληνικό καλοκαίρι” ανέφερε, καθησυχάζοντας το κοινό για τις σημερινές ανακοινώσεις. Διευκρίνισε ωστόσο ότι δεν εννοεί πως θα κλειστούμε στο σπίτι.