Διαδίκτυο, ο ιδανικός τόπος συνάντησης των... εραστών

Έχεις αποξενωθεί με τον σύζυγό σου; Ασφυκτιάς; Ψάχνεις για κάτι καινούριο στην ζωή σου; Μην αργείς… Μπες στα social media και φλέρταρε. Άλλωστε και τα στοιχεία του Ινστιτούτου Ψυχικής και Σεξουαλικής Υγείας είναι στο πλευρό σου!

Σύμφωνα με το Ινστιτούτου Ψυχικής και Σεξουαλικής Υγείας, οι γυναίκες ζουν την πλήρη σεξουαλική απελευθέρωση στο Διαδίκτυο, με τα αποτελέσματα της σχετικής έρευνας να είναι αν μη τι άλλο, αποκαλυπτικά.

Το 80% των γυναικών, δηλώνουν ότι με τα social media μπορούν να κάνουν πιο εύκολα αυτό που δεν τολμούν κατ’ ιδίαν, όπως το να φλερτάρουν έντονα, ενώ όπως επισημαίνεται στην έρευνα, το 38% των γυναικών και το 46,7% των ανδρών συνευρέθηκαν ερωτικά πιο εύκολα και γρήγορα λόγω των social media και κυρίως του κυρίως του Facebook. Άλλωστε σχεδόν οι μισοί Έλληνες χρήστες της πλατφόρμας του Μαρκ Ζάκερμπεργκ, παραδέχονται ότι έχουν φλερτάρει, με σκοπό, τι άλλο; Το σεξ…

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Ανδρολογικού Ινστιτούτου, Δρ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης: «Οι γυναίκες παλαιότερα ήθελαν να απιστήσουν αλλά δεν μπορούσαν. Τώρα και θέλουν και μπορούν. Το Διαδίκτυο είναι ιδανικός τόπος συνάντησης των εραστών…», ενώ συμπληρώνει πως: «το Διαδίκτυο για τη γυναίκα λειτούργησε όπως η Βαστίλη στη Γαλλική Επανάσταση. Η ελέω Θεού άνδρα πατριάρχη βασιλεία τελείωσε.».