Drivewear: Οι φακοί που κάνουν την οδήγηση «παιχνίδι»

Ειδικά κατασκευασμένοι για βέλτιστη όραση στην οδήγηση είναι οι φακοί DRIVEWEAR, οι οποίοι διαθέτουν ένα συνδυασμό χαρακτηριστικών που τους θέτουν ως τη κορυφαία λύση στο χώρο.

politisonline (2)

  • Είναι πολωτικοί, μειώνουν δηλαδή το θάμβος από τις αντανακλάσεις του Ήλιου, όπως πχ αυτές που εμφανίζονται στην άσφαλτο, στη θάλασσα ή σε οριζόντιες επιφάνειες, όταν έχει ηλιοφάνεια.
  • Είναι φωτοδυναμικοί, σκουραίνουν δηλαδή ανάλογα με την ένταση της ηλιοφάνειας  ακόμα και μέσα στο αυτοκίνητο, όπου η υπεριώδης ακτινοβολία φιλτράρεται από το παρ-μπριζ του.
  • Το χρώμα τους αλλάζει ανάλογα στις συνθήκες από ανοιχτό κιτρινοπράσινο σε σκούρο καφέ . πχ σε συννεφιά το χρώμα τους είναι πρασινοκίτρινο για μεγαλύτερη αντίθεση και ευκρίνεια ενώ  σε ηλιοφάνεια το χρώμα τους γίνεται καφέ ώστε ο χρήστης να διακρίνει πιο εύκολα το πράσινο και το κόκκινο στα φανάρια.
  • Διατίθενται και με τους  βαθμούς σας, εφόσον φοράτε γυαλιά οράσεως.
  • politisonline (4)

Το 2016 η DRIVEWEAR δημιούργησε μια σειρά έτοιμων γυαλιών ηλίου με φακούς DRIVEWEAR και όμορφους σκελετούς για όλα τα γούστα, η οποία είναι διαθέσιμη στο κατάστημα THE OPTICIANS. (Βαλαωρίτου 18, Σύνταγμα). 

drivewear_01 drivewear_03

drivewear_04