Σάββατο, 17 Ιανουαρίου, 2026
9.7 C
Athens

Βουκουρέστι: Εκρήξεις με έναν νεκρό και 33 τραυματίες σε πρατήριο καυσίμων

Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και άλλοι 33 τραυματίστηκαν από τις εκρήξεις που σημειώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου (26/8) σε πρατήριο καυσίμων στην περιοχή Κρεβεντία, κοντά στο Βουκουρέστι.

 

Η πυρκαγιά που ξέσπασε μετά την πρώτη έκρηξη εξαπλώθηκε σε δύο δεξαμενές υγραερίου (LPG) και ακολούθησε μια δεύτερη ισχυρότερη έκρηξη την ώρα που είχαν σπεύσει στο σημείο οι δυνάμεις της πυροσβεστικής. Σε βίντεο που μετέδωσε η ρουμανική τηλεόραση καταγράφεται η στιγμή της δεύτερης έκρηξης.

Η αστυνομία είχε αποκλείσει την περιοχή σε ακτίνα 300 μέτρων από το πρατήριο καυσίμων.

Τουλάχιστον 26 πυροσβέστες συγκαταλέγονται στους τραυματίες, σύμφωνα με τον υπουργό Εσωτερικών της Ρουμανίας Ραέντ Αραφάτ, ο οποίος μετέβη στον τόπο της έκρηξης. Τέσσερις τραυματίες νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, έχοντας υποστεί εκτεταμένα εγκαύματα.

 

Ροή Ειδήσεων

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός και Λεβαδειακός-ΟΦΗ: Oι ημιτελικοί του Κυπέλλου

Το βράδυ της Τετάρτης έγιναν γνωστά τα ζευγάρια των...

Ο Γιώργος Βάλλης στο Politisonline.com για τη φρεγάτα «Κίμων»: «Το ανθρώπινο δυναμικό εγγυάται την επιτυχία της αποστολής»

Ιδιαίτερα συγκινημένος και βαθύτατα υπερήφανος δηλώνει ο Ναυτικός και...

Live: Ιστορική υποδοχή της φρεγάτας «Κίμων» – Η πρώτη Belharra εντάσσεται στο Πολεμικό Ναυτικό

Από χθες η νεότευκτη φρεγάτα Belharra «Κίμων» πλέει σε...

Σχετικά Άρθρα

Δημοφιλείς Κατηγορίες