Στα χέρια υπάλληλος και πολίτης στο Κτηματολόγιο της Ρόδου

Αιματηρή συμπλοκή σημειώθηκε σήμερα στο Κτηματολόγιο της Ρόδου ανάμεσα σε ένα υπάλληλο και ένα πολίτη.

Το περιστατικό, όπως να αφέρει η Ροδιακή σημειώθηκε όταν πολίτης μπήκε για να εξυπηρετηθεί, αλλά πολύ γρήγορα άρχισε να λογομαχεί με μια γυναίκα υπάλληλο.

Στο σημείο έσπευσε ένας άλλος υπάλληλος, ο οποίος επιχείρησε να ηρεμήσει τα πνεύματα μεταξύ του πολίτη και της συναδέλφου του. Ωστόσο η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο, με αποτέλεσμα μετά από βρισιές που αντάλλαξαν

Στη συνέχεια σύμφωνα με μαρτυρίες ο υπάλληλος, άρπαξε ένα κάδρο και χτύπησε με αυτό τον πολίτη με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στο κεφάλι και να γεμίσει με αίματα το πάτωμα.

Το περιστατικό έγινε παρουσία ακρετών δικηγόρων του νησιού και πολιτών. Κάποιοι εξ αυτών μπήκαν ευτυχώς στη μέση της διένεξης και τράβηξαν τους δύο άντρες χωρίζοντάς τους και αποτρέποντας έτσι τα χειρότερα.

Ο πολίτης έφυγε από το σημείο με απειλές και βρισιές, συνελήφθη όμως λίγα λεπτά αργότερα και οδηγήθηκε στο τμήμα όπως και ο υπάλληλος.

Στο σημείο έφθασε ομάδα αστυνομικών, που κατέγραψε δεδομένα και τα όσα συνέβησαν και αναμένεται να ενημερωθεί και ο εισαγγελέας.