Φώφη Γεννηματά: Την Κυριακή το ετήσιο μνημόσυνο στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών

Ένας χρόνος συμπληρώθηκε από τον αδόκητο θάνατο της Φώφης Γεννηματά, τέως προέδρου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, και αύριο, Κυριακή 23 Οκτωβρίου θα τελεστεί το ετήσιο μνημόσυνο στη μνήμη της.

Συγκεκριμένα, η οικογένεια της Φώφης Γεννηματά θα τελέσει το ετήσιο μνημόσυνό της, στις 11:45 το πρωί, στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων στο Α’ Κοιμητήριο Αθηνών.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, μετά το μνημόσυνο της Φώφης Γεννηματά, θα μεταβεί στα γραφεία της Χαριλάου Τρικούπη στις 13:30 όπου θα βρίσκεται η κινητή μονάδα μαστογράφου της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας διενεργώντας δωρεάν μαστογραφικό έλεγχο.

Μάλιστα, ο Νίκος Ανδρουλάκης θα ευχαριστήσει τον πρόεδρο της ΕΑΕ, Ευάγγελο Φιλόπουλο, για την προσφορά του στη μνήμη της Φώφης Γεννηματά, η οποία συνέδραμε πάντα τις προσπάθειες της Εταιρείας για την ευαισθητοποίηση και πρόληψη του καρκίνου του μαστού.

Μάλιστα, ο Νίκος Ανδρουλάκης θα ευχαριστήσει τον πρόεδρο της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, Ευάγγελο Φιλόπουλο, για την προσφορά του στη μνήμη της Φώφης Γεννηματά, η οποία συνέδραμε πάντα τις προσπάθειες της Εταιρείας για την ευαισθητοποίηση και πρόληψη του καρκίνου του μαστού.