Άγριες Μέλισσες: O Kωνσταντής υπερασπίζεται τη Δρόσω-Αναλυτικά οι εξελίξεις της Τετάρτης

Στο επεισόδιο της Τρίτης 2 Φεβρουαρίου της τηλεοπτικής σειράς «Άγριες Μέλισσες», ο Βόσκαρης οδηγείται τελικά στον εισαγγελέα.

Η Σοφούλα τα βάζει με την Ελένη και αγνοεί τον Άγγελο, που προσπαθεί να της ανοίξει τα μάτια. Η αποκάλυψη της Ελένης, για όσα πέρασε στη φυλακή, της δίνει το τελειωτικό χτύπημα και νιώθει μόνη και αποκομμένη από όλους.

Ο Βόσκαρης στο σπίτι του Τόλλια ζητά την Σοφούλα σε γάμο

Ο Κωνσταντής υπερασπίζεται τη Δρόσω

Ο Κωνσταντής, προς έκπληξη όλων, θα υπερασπιστεί τη Δρόσω που δέχεται προσβολές από συγχωριανούς της. Τι θα συμβεί όταν τους πιάσει ο Νικηφόρος στα πράσα;

Η Ουρανία, παρά τη διαφωνία με τον Κυριάκο, κλείνει τη συμφωνία με τον Τσαμπαρδή και μαζί με τη Ρίζω και τη Βιολέτα ξεκινάνε να στήσουν τη βιοτεχνία στο σπίτι της.

Η Πηνελόπη ζηλεύει τη σχέση του Μελέτη με τη Ζορζέτ

Ο Δούκας, ενώ προετοιμάζει το έδαφος για να γίνει πάλι βασιλιάς του κάμπου, θα βρεθεί μπροστά στον Θέμελη. Ο Μελέτης περνάει χρόνο με τη Ζωρζέτ, προκαλώντας τη ζήλια της Πηνελόπης.Ο Μελέτης περνάει χρόνο με τη Ζωρζέτ, προκαλώντας τη ζήλια της Πηνελόπης

Ο Γραμματικός ενημερώνει την Ελένη πως πρέπει να βρουν κι άλλες γυναίκες να καταθέσουν εναντίον του Βόσκαρη, όταν η εμφάνιση κάποιου στο αστυνομικό τμήμα θα φέρει τα πάνω κάτω.