Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη επιστρέφει στο Διαφάνι-Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Πέμπτης

Στο επεισόδιο της Πέμπτης 26-11 στην τηλεοπτική σειρά «Άγριες Μέλισσες» ο Αλέξης και η Πηνελόπη είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν τη σχέση τους, παρά τα εμπόδια των Σεβαστών.

Ωστόσο, ο Μελέτης δεν αισθάνεται σίγουρος για τα αισθήματα της Πηνελόπης προς τον Αλέξη. Ο Κωνσταντής αποφασίζει να κάνει μια κουβέντα με τον Τάκη, η οποία καταλήγει σε καυγά για τα μάτια της Δρόσως. Η μικρότερη της οικογένειας Σταμίρη ενημερώνεται την επόμενη μέρα από τον Κωνσταντή για μια απρόσμενη είδηση.

Ο Κυριάκος, παρά τις προσπάθειές του, δεν μπορεί να προσεγγίσει τον Μπάμπη, την ώρα που ο Τόλλιας θέλει να επανορθώσει τη σχέση του με τον Άγγελο.

Η Ελένη και ο Λάμπρος δεν πιστεύουν στην τύχη τους

Η Ελένη και ο Λάμπρος δεν πιστεύουν στην ανέλπιστη τύχη τους, καθώς για πρώτη φορά είναι και οι δύο ελεύθεροι να ζήσουν μαζί. Στο σπίτι των Σεβαστών η κατάσταση μεταξύ Ασημίνας και Μυρσίνης κινδυνεύει να εκτροχιαστεί, όταν γίνεται γνωστό το νέο της αποφυλάκισης.

Ο Νικηφόρος με την Ασημίνα συγκρούονται καθώς ο Σέργιος δείχνει να φοβάται και μόνο στο άκουσμα του ονόματος της Ελένης. Κι ενώ οι Σεβαστοί είναι αναστατωμένοι με την εξαφάνιση του Κωνσταντή, μια μεγάλη επιστροφή θα φέρει τα πάνω κάτω στο χωριό.