Άγριες Μέλισσες: Αναλυτικά οι εξελίξεις στο επεισόδιο της Τετάρτης

Στο επεισόδιο της Τετάρτης 25-11 στην τηλεοπτική σειρά «Άγριες Μέλισσες», η Ελένη θα δεχτεί ένα μεγάλο και ανέλπιστο δώρο από τον Πεσματζή, ως δείγμα ευγνωμοσύνης που έσωσε την κόρη του.

Παράλληλα, ο Βόσκαρης βρίσκεται αντιμέτωπος με την ολοκληρωτική ήττα του, καθώς η ηρωίδα των «Άγριων Μελισσών» κατορθώνει να τον «ξηλώσει» από τη θέση του διευθυντή των φυλακών.

Η Ασημίνα «μπλέκει» με τον Μπάμπη

Η Ασημίνα καταλαβαίνει πως έχει πάρει λάθος δρόμο με τον Μπάμπη, αλλά ήδη κινδυνεύει ν’ αποκαλυφθεί στον Νικηφόρο που προσπαθεί να καταλάβει τι της συμβαίνει.

Η Δρόσω και ο Τάκης ανακοινώνουν την απόφασή τους να παντρευτούν, αλλά η Κούλα δε δείχνει να συμφωνεί. Την ίδια ώρα τα πρώτα σύννεφα εμφανίζονται στη σχέση του Κωνσταντή και της Δόμνας.

Η σκέψη του Κωνσταντή είναι στη Δρόσω και αποφασίζει να κάνει κάτι για να τη βοηθήσει. Θα κρατήσει ο γιος του Σεβαστού το μυστικό της;

Ο Γραμματικός ζητά το χέρι της Πηνελόπης

Ο Δούκας προσπαθεί να φέρει τον Νικηφόρο με τα νερά του, αλλά εκείνος αντιστέκεται. Τι θα κάνει όταν έρθει ο Γραμματικός στο σπίτι του να ζητήσει το χέρι της Πηνελόπης;

Παράλληλα, η Ανέτ έχει έρθει αποφασισμένη να στηρίξει τον Μιλτιάδη αλλά και να είναι δίπλα στον Μελέτη και του το ξεκαθαρίζει. Είναι, όμως, αποφασισμένη να έρθει αντιμέτωπη και με το παρελθόν της.