O Ιάκωβος Καργαρώτος, αντιπρόεδρος της εταιρείας Παπαστράτος, μιλάει στο TWODAY και απαντά στο δίλημμα "τσιγάρο ή υγεία"

Είναι μόδα, είναι trendy και ταυτόχρονα λιγότερο βλαβερό απο το παραδοσιακό τσιγάρο. Έχει το περίεργο όνομα iQos και ειναι η νέα μέθοδος καπνίσματος, που κερδίζει καθημερινά καινούργιους φίλους.

Πρόκειται για την πατέντα της Philip Moris International που την υλοποιεί μια πασίγνωστη ελληνική θυγατρική της,  η  καπνοβιομηχανία Παπαστράτος, εξάγοντας τεχνογνωσία, αλλα και το μεγαλύτερο μέρος της παραγωγής της. Το εργοστάσιο στον Ασπρόπυργο αντικατέστησε πλήρως την αλυσίδα παραγωγής τσιγάρων με μηχανήματα που παράγουν κάτι σαν τσιγάρο,  τις μικρές ράβδους καπνού για τις συσκευές καπνίσματος iQos.

O αντιπρόεδρος της εταιρείας Παπαστράτος, Ιάκωβος Καργαρώτος, μίλησε στο TWODAY και στον Αντώνη Λιάρο, και απάντησε σε ερωτήματα που διατυπώνουν όχι μονο οι καπνιστές, αλλά και όσοι αντιμετωπίζουν με επιφύλαξη τη νέα συνήθεια καπνίσματος, όπως: η ανεξαρτησία και εγκυρότητα των μελετών για τις συνέπειες του νέου τρόπου  καπνίσματος, οι νέες παγκόσμιες τάσεις αντικατάστασης του βλαβερού τσιγάρου, οι ανάγκες του καταναλωτή, οι κίνδυνοι για την υγεία από τα λαθραία τσιγάρα. κ.α

Δείτε τη συνέντευξη του Ιάκωβου Καργαρώτου, εδώ και στις σελίδας μας στο Facebook, economico.gr και politisonline.com, όπως επίσης στο κανάλι TWODAY στο YOUTUBE.