Τετάρτη, 14 Ιανουαρίου, 2026
11.2 C
Athens

Τροχαίο στη Β. Σοφίας: Από το απότομο φρενάρισμα του λεωφορείου οι 12 τραυματίες

Τους 12 τραυματίες που μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς», μετά το τροχαίο με το λεωφορείο και το ΙΧ στη διασταύρωση της Βασιλίσσης Σοφίας και της Σούτσου, επισκέπτεται η διοίκηση της ΟΣΥ.

Σύμφωνα με ενημέρωση της ΟΣΥ η διοίκηση, που από την πρώτη στιγμή είναι σε διαρκή επικοινωνία με το Νοσοκομείο, επισκέπτεται αυτή την ώρα τους επιβάτες που βρίσκονται εκεί για προληπτικές εξετάσεις, ενώ διερευνώνται τα αίτια του ατυχήματος.

Πώς έγινε το ατύχημα

Το πρωί της Τετάρτης, το λεωφορείο 550 που πραγματοποιούσε δρομολόγιο Παλαιό Φάληρο – Κηφισιά έπεσε σε προπορευόμεν ΙΧ όχημα με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 12 άνθρωποι.

Ειδικότερα, το ΙΧ ήταν σταματημένο σε φανάρι. Όταν άναψε «πράσινο», αυτό ξεκίνησε, ωστόσο για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, λίγα μέτρα πιο μακριά, πάτησε φρένο και ακινητοποιήθηκε. Ο οδηγός του λεωφορείου που ακολουθούσε φρέναρε απότομα για να αποφύγει τη σύγκρουση με αποτέλεσμα να τραυματιστούν οι 12 επιβάτες.

Όλοι τους διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο «Γεννηματάς», καθώς φέρουν ελαφρά τραύματα.

Ροή Ειδήσεων

Αυτή είναι η πραγματική πρόταση για τον Αντίνο

Στη διαπραγμάτευση που έχει ξεκινήσει εδώ και 4-5 μέρες...

Επική γκάφα στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ – Ουγγαρέζος: «Πρόκειται για επικίνδυνη ανικανότητα»

Μία απίστευτη γκάφα έγινε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Να εφαρμοστεί ο νόμος για τα μπλόκα, λέει η κυβέρνηση – Ποιοι θα πάνε στο ραντεβού με τον πρωθυπουργό

Στις 15:00 σήμερα (13/01) το μεσημέρι έχει προγραμματιστεί η συνάντηση...

Σχετικά Άρθρα

Δημοφιλείς Κατηγορίες