Σάββατο, 17 Ιανουαρίου, 2026
10.3 C
Athens

Το πρόγραμμα του πρωθυπουργού στη Νέα Υόρκη – Συνέντευξη στο CNN και συνάντηση με τον Ερντογάν

Συνάντηση με τον πρόεδρο τη Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν θα έχει την Τετάρτη ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της παρουσίας του στην 78η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη.

Ο πρωθυπουργός θα βρεθεί από σήμερα στη Νέα Υόρκη ώστε να συμμετάσχει στην Εβδομάδα Υψηλού Επιπέδου της 78ης Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών.

Στις 9:20, τοπική ώρα, ο πρωθυπουργός θα παραχωρήσει συνέντευξη στο τηλεοπτικό δίκτυο CNN και στον δημοσιογράφο Richard Quest, ενώ στις 11:00 θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Στις 16:00 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, ενώ στις 18:00 θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας της Κορέας, Yoon Suk Yeol.

Ροή Ειδήσεων

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός και Λεβαδειακός-ΟΦΗ: Oι ημιτελικοί του Κυπέλλου

Το βράδυ της Τετάρτης έγιναν γνωστά τα ζευγάρια των...

Ο Γιώργος Βάλλης στο Politisonline.com για τη φρεγάτα «Κίμων»: «Το ανθρώπινο δυναμικό εγγυάται την επιτυχία της αποστολής»

Ιδιαίτερα συγκινημένος και βαθύτατα υπερήφανος δηλώνει ο Ναυτικός και...

Live: Ιστορική υποδοχή της φρεγάτας «Κίμων» – Η πρώτη Belharra εντάσσεται στο Πολεμικό Ναυτικό

Από χθες η νεότευκτη φρεγάτα Belharra «Κίμων» πλέει σε...

Σχετικά Άρθρα

Δημοφιλείς Κατηγορίες