Τρίτη, 8 Ιουλίου, 2025
32.1 C
Athens

Θεοφανία Παπαθωμά: «Ας γελάσω» – Η αντίδρασή της μετά τη δήλωση Καρκά για Τσαρούχα

Θεοφανία Παπαθωμά: Η Θεοφανία Παπαθωμά μίλησε στη Μένια Κούκου στην εκπομπή Super Κατερίνα με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Καρκάς για τον πρώην σύζυγό της, Πασχάλη Τσαρούχα.

Ο Γιώργος Καρκάς μιλώντας στις κάμερες την Τρίτη 17 Ιουνίου, δήλωσε πως ο Πασχάλης Τσαρούχας κακοποιούσε πρώην συντρόφους του.

Η Θεοφανία Παπαθωμά, ρωτήθηκε για τις δηλώσεις αυτές και απάντησε: «Ας γελάσω. Ποιος το είπε αυτό; Έχουν περάσει στην αντεπίθεση μάλλον επειδή ο Πασχάλης ήταν στο ΣΕΗ. Αυτά είναι αστεία πράγματα τι λέτε τώρα; Ο Πασχάλης δεν είναι καθόλου νευρικός, ούτε βίαιος. Μπορεί να το βλέπουν εκδικητικά. Δεν ξέρω τι μπορεί να γίνεται».

Γιώργος Καρκάς για Πασχάλη Τσαρούχα: «Ξυλοκοπούσε τις πρώην συντρόφους του»
Ο Γιώργος Καρκάς αναφέρθηκε στον Πασχάλη Τσαρούχα, ισχυριζόμενος ότι αποκρύπτανε τις καταγγελίες που γίνονταν σε βάρος του επειδή ξυλοκοπούσε τις πρώην συντρόφους, για αυτό και δεν υπάρχουν.

«Για τις καταγγελίες που αφορούν τον κύριο Πασχάλη Τσαρούχα που τις αποκρύπτανε, θα μας πούνε τίποτα ποτέ; Πάνε να μεταφέρουν την κοινή γνώμη σε άλλα θέματα. Και ο κόσμος τσιμπάει με τον κιτρινισμό και ξεχνάει το σημαντικό.

Για τον Πασχάλη Τσαρούχα θα μας πούνε που έβγαινε με περισσή θρασύτητα και ενώ υπήρχαν οι καταγγελίες σε βάρος του, τις οποίες τις αποκρύπτανε, γι’ αυτό δεν έγιναν ποτέ και δεν υπάρχουν. Δεν υπάρχουν γιατί τις κρατούσαν να μη γίνουν. Ο κύριος Μπιμπίλας μου το είπε σε ένα τραπέζι το 2021. Ξέρω και για πολλούς άλλους συγκεκριμένα.

Ο κύριος Πασχάλης Τσαρούχας -όπου κρατούσαν με νύχια και με δόντια τις πρώην συντρόφους του που τις ξυλοκοπούσε, για να μην τον καταγγείλουν και για να μην υπάρχουν καταγγελίες- σημαίνει ότι τις κράτησαν τελικά.

Έβγαινε με θράσος ο κύριος Τσαρούχας και έλεγε, όποιος υποστηρίξει κατηγορούμενο, θα τον κρεμάμε στα μανταλάκια. Και νομίζουν αυτοί οι άνθρωποι ακόμα ότι είναι από το μέρος του ηθικότερου για να κρίνουν εμάς τους υπόλοιπους» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καρκάς.

Ροή Ειδήσων

Μαρία Ηλιάκη: Στο νοσοκομείο με γύψο – Οι αναρτήσεις της

Μαρία Ηλιάκη: Μία… «έκπληξη» έκανε στους followers της η...

Γιάννος Παπαντωνίου: Αναίρεση της απαλλακτικής απόφασης ζητεί ο Άρειος Πάγος

Γιάννος Παπαντωνίου: Αναίρεση ασκήθηκε από την Εισαγγελία του Αρείου...

Έφοδος της αστυνομίας σε κτηματολογικά γραφεία στην Αττική – 9 συλλήψεις για «γρηγορόσημα»

Έφοδος της αστυνομίας σε κτηματολογικά γραφεία στην Αττική:Σε εννέα...

Δανάη Μπάρκα: Αιφνιδιαστικό τέλος για την εκπομπή της

Δανάη Μπάρκα: Για το πρόωρο τέλος της εκπομπής της...

Topics

Καλημέρα Ελλάδα: Η ανακοίνωση από τον ΑΝΤ1

Καλημέρα Ελλάδα: Το πρωί της Τρίτης, ο ΑΝΤ1 έδωσε...

Πανελλαδικές 2025: Στις 25 Ιουλίου η ανακοίνωση των βάσεων

Πανελλαδικές 2025: Στις 25 Ιουλίου ανακοινώνονται οι βάσεις εισαγωγής...

Στον εισαγγελέα η Ειρήνη Μουρτζούκου για 3 δολοφονίες βρεφών

Στο Δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων βρίσκεται η Ειρήνη...

Βάσεις: Άνοιξε η πύλη για τα μηχανογραφικά – Τα βήματα για τη σωστή συμπλήρωσή του

Βάσεις: Αντίστροφη μέτρηση για τις βάσεις σε πανεπιστήμια, καθώς...

Σχετικά Άρθρα

Δημοφιλής Κατηγορίες