Κυριακή, 10 Μαΐου, 2026
23.5 C
Athens

Τέλος από ΣΚΑΪ και Καθημερινή η Ιωάννα Μάνδρου

Το τέλος της συνεργασίας της με το ΣΚΑΪ και την Καθημερινή ανακοινωσε με ανάρτησή τη η δημοσιογράφος Ιωάννα Μάνδρου.

Η ίδια με ανάρτησή της ευχαρίστησε τη διοίκηση και τους συνεργάτες της, ενημερώνοντας πως μετά από 15 χρόνια απχωρεί από την τηλεόραση και το ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ αλλά και από την εφημερίδα του ομίλου.

«Μετά από 15 και πλέον χρόνια αποχωρώ από την Καθημερινή. Τιμή μου που η ιστορική αυτή εφημερίδα φιλοξένησε τη δουλειά μου. Προσπάθησα και ελπίζω να πέτυχα να δικαιώσω τις προσδοκίες όλων όσοι με εμπιστεύτηκαν και πρωτίστως του Θέμη Αλαφούζου και του Αλέξη Παπαχελά.

Ένας κύκλος κλείνει. Και για μένα δύσκολα γιατί η αποχώρησή μου από την Καθημερινή με οδήγησε σε αποχώρηση και από το ΣΚΑΪ, τηλεόραση και ραδιόφωνο, που μόνο θετικά έχω αποκομίσει. Ευχαριστώ τους συναδέλφους μου με ειλικρινή λύπη. Πρωτίστως τον Γιάννη Αλαφούζο, τον διευθυντή μας Βασίλη Παπαδρόσο, τη φίλη μου τη Σία Κοσιώνη και τους αγαπημένους συναδέλφους μου. Εύχομαι σε όλους τα καλύτερα!» έγραψε η Ιωάννα Μάνδρου.

Με πληροφορίες από Dnews, Αυγή

Ροή Ειδήσεων

Iron Mike Ζαμπίδης: Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για το Battle of The Legends – Οι… εκπλήξεις του Μιχάλη και το stare down με τον...

Τα φώτα του παγκόσμιου αθλητισμού συγκεντρώνει η μοναδική συνύπαρξη...

Κοινωνικός Τουρισμός 2026: Προσωρινά αποτελέσματα, ενστάσεις στο gov.gr και πού θα τα δείτε στη ΔΥΠΑ

Δείτε πώς και πότε υποβάλλονται ηλεκτρονικά οι ενστάσεις μετά τα προσωρινά αποτελέσματα, πού εμφανίζονται τα αποτελέσματα στη ΔΥΠΑ και ποιοι είναι οι δικαιούχοι του προγράμματος.

Bloomberg: Η Τουρκία ετοιμάζει νομοσχέδιο για διεκδικήσεις σε «αμφισβητούμενες» θαλάσσιες ζώνες σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg, η κυβέρνηση Ερντογάν προετοιμάζει νομοσχέδιο για να κατοχυρώσει επίσημα τουρκικούς ισχυρισμούς περί θαλάσσιας δικαιοδοσίας σε περιοχές του Αιγαίου και της Ανατολικής Μεσογείου, με πιθανές επιπτώσεις στις περιφερειακές εντάσεις.

Φυσικοθεραπευτικά εργαλεία για τη διαχείριση του άγχους των εξετάσεων (Πανελλήνιες)

Πρακτικές τεχνικές κίνησης, αναπνοής και μυϊκής χαλάρωσης που βοηθούν μαθητές να μειώσουν το άγχος, να διατηρήσουν την ηρεμία και να βελτιώσουν τη συγκέντρωσή τους στην περίοδο των εξετάσεων.

Το πρώτο βίντεο στην ιστορία του YouTube: «Me at the Zoo» ανέβηκε στις 23 Απριλίου 2005

Στις 23 Απριλίου 2005 ο συνιδρυτής του YouTube Τζαγουίντ Καρίμ ανέβασε το «Me at the Zoo», ένα 18δευτερολέπτων κλιπ που σηματοδότησε την αρχή μιας νέας εποχής στη δημιουργία ψηφιακού περιεχομένου.

Σχετικά Άρθρα

Δημοφιλείς Κατηγορίες