Αυτές είναι οι ερωτήσεις για την ομορφιά που πατήθηκαν περισσότερο στο google το 2014!

Δείτε ποιες είναι οι ερωτήσεις που πατήθηκαν περισσότερο στο google το 2014 και αφορούν στην ομορφιά!

1. Πώς να ξεφορτωθώ την ακμή; 

Δεν τη γλιτώνεις. Εκεί που νόμιζες πως μόνο οι έφηβοι έχουν ακμή μεγαλώνοντας διαπίστωσες πως και το 50% των ενηλίκων έχουν το ίδιο πρόβλημα. Το να επικεντρωθείς στους βουλωμένους πόρους σου είναι το κλειδί για να διώξεις και να αποτρέψεις την εμφάνιση της ακμής. Το πιο σημαντικό που πρέπει να κάνεις είναι καθαρίζεις το πρόσωπό σου και να το πλένεις κάθε βράδυ πριν πέσεις για ύπνο.

2. Πώς να διώξω τις ραγάδες από την επιδερμίδα μου; 

Το λέιζερ είναι ο πιο γρήγορος και αποτελεσματικός τρόπος για να ξεφορτωθείς τις ραγάδες. Το πιο σημαντικό, όμως, από όλα είναι η πρόληψη. Φρόντισε κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης σου ή μόλις παρατηρήσεις μερικές ελαφριές ραγάδες να τις περιποιηθείς με μία καλή κρέμα και κάποιο προϊόν ιδανικό γι’αυτό το πρόβλημα.

3. Πόσο συχνά πρέπει να λούζομαι; 

Εξαρτάται από τον τύπο των μαλλιών σου και το περιβάλλον. Όπως το δέρμα σου, έτσι και τα μαλλιά σου αντιδρούν στις αλλαγές του περιβάλλοντος αλλά και στον τρόπο ζωής σου. Για να διατηρείς τα μαλλιά σου πιο φρέσκα προσπάθησε να τα ξεκουράζεις που και που από προϊόντα styling και να αποφεύγεις να χρησιμοποιείς υπερβολικά συχνά το ξηρό σαμπουάν. Επίσης, μία φορά την εβδομάδα λούζε δύο συνεχόμενες φορές τα μαλλιά σου για να φεύγουν τυχόν υπολλείμματα από προϊόντα styling. 

4. Tι είναι η κρέμα BB; 

BB σημαίνει Blemish Balm. Μία καλή BB κρέμα πρέπει να λειτουργεί σαν μία φωτεινή βάση που δίνει λάμψη και προσφέρει και αντηλιακή προστασία.

5. Πώς να καθαρίσω τα πινέλα μακιγιάζ;  

Σίγουρα είναι πολύ σημαντικό να καθαρίζεις τα πινέλα σου. Μπορείς να το κάνεις χρησιμοποιώντας κάποιο ειδικό καθαριστικό για πινέλα μακιγιάζ ή πλένοντάς τα απλά με σαπούνι και νερό. 

Πηγή: http://www.faysbook.gr/