H Μicrosoft παρουσιάζει τα "consumer" Windows 10 τον Γενάρη

Η Microsoft σχεδιάζει να παρουσιάσει τα χαρακτηριστικά της εμπορικής έκδοσης των Windows 10 σε μια εκδήλωση τον Ιανουάριο.

Αν και η εταιρεία θα είναι παρούσα στο Consumer Electronics Show που θα διεξαχθεί αρχές Ιανουαρίου, πηγές προσκείμενες σε αυτήν, υποστηρίζουν ότι η Microsoft θα διοργανώσει μια ξεχωριστή εκδήλωση για την παρουσίαση της εμπορικής έκδοσης των Windows 10.

Φαίνεται πως όλα στο Redmond πηγαίνουν βάσει του σχεδιασμού που προέβλεπε ότι η νέα έκδοση των Windows θα παρουσιαστεί «αρχές 2015» όπως μας είχε υποσχεθεί η Microsoft.

Η παρουσίαση του technical preview πριν από λίγο καιρό ήταν μια σχετικά χαμηλών τόνων εκδήλωση με έναν μικρό αριθμό εκπροσώπων του τύπου να έχουν κληθεί στην παρουσίαση στο San Francisco. Μάλιστα το event είχε διαρκέσει μόλις μία ώρα, εν αντιθέσει με την παρουσίαση του Ιανουαρίου που αναμένεται πιο φαντασμαγορική.

Η Microsoft πρόκειται να μιλήσει για αρκετές λειτουργίες όπως μεταξύ άλλων το περίφημο interface αφής με την ονομασία Continuum. Είναι πολύ πιθανό δε να παρουσιαστούν και τα σχέδια της εταιρείας για τα Windows smartphones and tablets, όπως και κάποια νέα χαρακτηριστικά για το Xbox One.

 

Διαβάστε περισσότερα στο: http://www.pathfinder.gr/news/4039321/h-%CE%BCicrosoft-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B9%CE%B1%CE%B6%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%B1-consumer-windows-10-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%B1%CF%81%CE%B7/