Μαρία Βοσκοπούλου: «Τη μαμά μου δεν την ξέρω ως καλλιτέχνη, αλλά ως πολιτικό» (Video)

Η πανέμορφη  κόρη της Άντζελας Γκερέκου και του Τόλη Βοσκόπουλου, Μαρία Βοσκοπούλου έδωσε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη, το απόγευμα της Τετάρτης, στην εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης «ΦλΕΡΤ» και στην Νάντια Κοντογεώργη.
Η 19χρονη πολυτάλαντη ανερχόμενη ηθοποιός όπως όλα δείχνουν, έχει κληρονομήσει το ταλέντο της και από τους δύο γονείς της. Εξομολογήθηκε πώς αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική και την φωνητική, ενώ παράλληλα αποκάλυψε τα μελλοντικά της σχέδια και μίλησε για τη συμμετοχή της στη σειρά «Τα καλύτερά μας χρόνια».

 

«Στην τηλεόραση αυτή θα είναι η πρώτη μου εμφάνιση, στα “καλύτερα μας χρόνια”, ενώ έχω συμμετάσχει και σε μια ξένη ταινία πριν από δύο χρόνια» σημείωσε χαρακτηριστικά η Μαρία Βοσκοπούλου. «Έχουμε ξεκινήσει γυρίσματα από τον Ιούλιο και εγώ θα είμαι η Παγιέτ! Συσχετίζομαι με την Κατερίνα Παπουτσάκη και τον Ηλία Μελέτη, είμαι ανιψιά τους».

Όσον αφορά στο βάρος που φέρει το όνομα των γονιών της, η όμορφη Μαρία παραδέχθηκε με χαμόγελο πως «την μαμά μου δεν την ξέρω τόσο πολύ σαν καλλιτέχνη. Την έχω ζήσει κυρίως σαν πολιτικό. Τον μπαμπά μου, βέβαια, πάντα έτσι τον έβλεπα και τον βλέπω. Αυτό είναι καλό και με βοήθησε στο να διαχειριστώ κάποια πράγματα. Είχα δηλαδή στο μυαλό μου πως θα είναι ο χώρος και τι θα πρέπει να κάνω».

 

 Δείτε τη συνέντευξη της Μαρίας Βοσκοπούλου στο Video:

«Στο μέλλον δεν με φαντάζομαι και πολύ. Προς το παρόν σπουδάζω επικοινωνία και δημόσιες σχέσεις, όχι θέατρο. Πιστεύω πως βοηθάει να έχεις και κάτι άλλο παράλληλα με την υποκριτική και θα ήθελα στο μέλλον να βρω έναν τρόπο μαγικό να συνδυαστούν», τόνισε με σεμνότητα σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Μαρία Βοσκοπούλου.

 

Προτεινόμενα για εσάς