Ο Ευάγγελος Βενιζέλος συνομιλεί με τον Γιάννη Πολίτη για τις αλλαγές που επέφερε η Πανδημία και τον ρόλο της Πολιτείας

Προσκεκλημένος ομιλητήw του 2oυ Digital Διαλόγου του 8ου Regional Growth Conference, ήταν ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Ο πρ. υπουργός και καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου, συνομίλησε με τον δημοσιογράφο Γιάννη Πολίτη για τις “Αλλαγές της Πανδημίας: ο ρόλος της Πολιτείας, δημόσια υγεία, ανθρώπινα δικαιώματα, κοινωνική ειρήνη και οικονομία”.

Παρακολουθείστε τη συζήτηση στον ακόλουθο σύνδεσμο στο Facebook, καθώς και στο κανάλι του Regional Growth Conference στο Υοutube:

Το Regional Growth Conference (RGC) – Συνέδριο Περιφερειακής Ανάπτυξης διοργανώνεται από το 2013 και αποτελεί μια δημόσια πλατφόρμα διαλόγου μεταξύ κυβερνητικών, περιφερειακών, πανεπιστημιακών και επιχειρηματικών εκπροσώπων, που πρέπει να συνεργαστούν ώστε να ενσωματώσουν ταχύτατα σε ότι κάνουν τις πολιτικές περιφερειακής ανάπτυξης που προωθούν οι Ευρωπαϊκοί θεσμοί αλλά και να μάθουν από τις καλές πρακτικές που υλοποιούνται στα κράτη-μέλη και σε άλλες Περιφέρειες. Φέρνει σε επαφή τους εκπροσώπους των παραπάνω χώρων, ώστε να ανταλλάξουν απόψεις και καλές πρακτικές, και να καταλήξουν σε συνεργασίες που ωφελούν την κοινωνία, την επιχειρηματικότητα και την κοινή γνώση. Πρόκειται για μια διοργάνωση της εφημερίδας “ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ” με συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος.