Ο Γιάννης Πολίτης σχολιάζει την επικαιρότητα στην εκπομπή "Καλημέρα" (ΣΚΑΪ - 10/11/2018)

Στην εκπομπή “Καλημέρα” με τον Γιώργο Αυτιά στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ήταν καλεσμένος ο Γιάννης Πολίτης για να σχολιάσει την επικαιρότητα.

“Tώρα είναι η ώρα των διορισμών. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι νέο κόμμα, είναι πιο παλιό από τα παλιά. Έξι μήνες πριν από τις εκλογές ενεργοποιεί την παμπάλαια τακτική της Δεξιάς που υιοθέτησε το ΠΑΣΟΚ με πολύ μεγάλη επιτυχία, διορίζουμε τους πάντες. Μέχρι το καλοκαίρι θα διοριστεί πολύς κόσμος. Σε τέτοιο βαθμό που φαντάζομαι ότι όλη αυτή η ιστορία με τον διαχωρισμό Κράτους-Εκκλησίας ήταν μία “παραμυθία” για να διοριστεί τόσος κόσμος”, τόνισε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Πολίτης.

Επιπλέον, επεσήμανε ότι ο Αλέξης Τσίπρας έχει κερδίσει το προσωπικό του στοίχημα, το ότι “θα είναι αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης με μεγάλη δύναμη”, ενώ σχολίασε τις εξελίξεις αναφορικά με τον νόμο Κατρούγκαλου.

Τέλος, ο Γιάννης Πολίτης εξέφρασε την πεποίθησή του ότι οι εθνικές εκλογές θα γίνουν τον Μάιο, παρά τις κάποιες φήμες που μιλούν για τον Ιανουάριο. Πρώτον, καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να κάνει εξαιρετική διαχείριση στην “αναμπουμπούλα”, όπως χαρακτηριστικά είπε, και δεύτερον, διότι μέχρι τον άλλο Οκτώβριο “δεν ξέρεις τι μπορεί να έρθει”. Επεσήμανε ωστόσο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ Θα ήθελε να εξαντλήσει την τετραετία, όμως οι “πολλές κάλπες τον Μάιο είναι το καλύτερό του” όπως ανέφερε.

Δείτε την εκπομπή “Καλημέρα” με τον Γιώργο Αυτιά στον ακόλουθο σύνδεσμο:

“Kαλημέρα” 10-11-2018 (ΣΚΑΪ)

και τις παρεμβάσεις του Γιάννη Πολίτη από 02:26:00 έως 02:51:35 (ώρα 09:08 – 09:40).