Β. Κικίλιας, Π. Χρηστίδης, Δ. Τσιόδρας, Κ. Καράμπελας και Π. Αμυράς, στην εκπομπή Χ2 με τον Γ. Πολίτη στο Action 24 (30/10/2018)

Ο Βουλευτής Α’ Αθηνών και Τομεάρχης Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Βασίλης Κικίλιας, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ και του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης, ο εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού, Δημήτρης Τσιόδρας, ο Γραμματέας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Κωνσταντίνος Καράμπελας, καθώς και ο Διευθυντής του “Ελεύθερου Τύπου” δημοσιογράφος και συγγραφέας Πάνος Αμυράς, ήταν οι καλεσμένοι του Γιάννη Πολίτη στην εκπομπή Χ2 που προβλήθηκε την Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018 στο Action 24 .

Στην εκπομπή συζητήθηκε το θέμα της δολοφονίας του Έλληνα ομογενούς Κωνσταντίνου Κατσίφα, το Σκοπιανό και οι εκλογές, η Συνταγματική Αναθεώρηση και η κατάσταση στα ελληνικά πανεπιστήμια.

[ Δείτε την εκπομπή στον ακόλουθο σύνδεσμο: Χ2 30-10-2018 ]

Γιάννης Πολίτης
Βασίλης Κικίλιας
Παύλος Χρηστίδης
Πάνος Αμυράς
Κωνσταντίνος Καράμπελας
Δημήτρης Τσιόδρας

Παρακολουθήστε ολόκληρη την εκπομπή Χ2 με τον Γιάννη Πολίτη που προβλήθηκε στο Action 24 την Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2018.

Στην εκπομπή συμμετείχε, όπως κάθε Τρίτη, το  Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων (ΣΕΝ) / Junior Achievement Greece, με την υπεύθυνη επικοινωνίας, Μαρία Γιαννέτου.

Στο στούντιο παρευρέθησαν τα παιδιά της Μαθητικής “Εικονικής Επιχείρησης” TOHO από τα Εκπαιδευτήρια Νέα Γενιά Ζηρίδη, μαζί με την καθηγήτριά τους Nάνσυ Φωτεινού και την εθελόντρια-επιχειρηματική σύμβουλος Ειρήνη Γεωργαντοπούλου από την Goldair Handling.  Το προϊόν της εικονικής επιχείρησης των παιδιών είναι η καινοτόμα ιδέα της δημιουργίας παιχνιδιών για παιδιά με ειδικές ανάγκες, ώστε να απασχολούνται στην διάρκεια ταξιδιών με αεροπλάνο ή πλοίο.

Μαρία Γιαννέτου

Επίσης, νέοι επιστήμονες και δημοσιογράφοι υποβάλλουν τα ερωτήματά τους στους καλεσμένους και σχολιάζουν την επικαιρότητα.

Αθηνά Κοροβέση