Κώστας Ζαχαριάδης και Νίκος Δένδιας στην εκπομπή Χ2 με τον Γιάννη Πολίτη στο Action 24 (9/10/2018)

Ο Διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης, και ο πρώην υπουργός και Βουλευτής Β΄ Αθήνας της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Δένδιας, ήταν καλεσμένοι του Γιάννη Πολίτη στην εκπομπή Χ2 στο Action 24.

[ Δείτε την εκπομπή στον ακόλουθο σύνδεσμο: Χ2 9-10-2018 ]

Μαζί τους στο πάνελ, για να σχολιάσουν την επικαιρότητα, οι δημοσιογράφοι Θοδωρής Καλούδης, Δημήτρης Τάκης, Σωτήρης Ξενάκης και η Αναστασία Γιάμαλη.

Κώστας Ζαχαριάδης
Νίκος Δένδιας

Οι εξελίξεις αναφορικά με την οικονομική κατάσταση στην Ιταλία, τα “απόνερα” της Ρώμης και οι κλυδωνισμοί στο Χρηματιστήριο, το Σκοπιανό και η παράταση ισχύος του νόμου Παρασκευόπουλου ήταν μερικά από τα ζητήματα που κυριάρχησαν στην επικαιρότητα και συζητήθηκαν στην εκπομπή.

Μεταξύ άλλων, ο Κώστας Ζαχαριάδης μίλησε για την ανάγκη της “δημοκρατικής επανεκκίνησης της Ευρώπης” ενώ ο Νίκος Δένδιας επεσήμανε ότι “η Δικαιοσύνη να μην είναι εργαλείο πολιτικής”.

Παρακολουθήστε ολόκληρη την εκπομπή Χ2 με τον Γιάννη Πολίτη που προβλήθηκε στο Action 24 την Τρίτη, 09 Οκτωβρίου 2018.

Γιάννης Πολίτης
Θοδωρής Καλούδης
Δημήτρης Τάκης
Σωτήρης Ξενάκης
Αναστασία Γιάμαλη

Όπως κάθε Τρίτη, μαζί με τους νέους επιστήμονες και δημοσιογράφους που υποβάλλουν τα ερωτήματά τους στους καλεσμένους και σχολιάζουν την επικαιρότητα, και το Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων (ΣΕΝ), που εκπροσωπείται στην εκπομπή από την υπεύθυνη επικοινωνίας Μαρία Γιαννέτου και παιδιά-επιχειρηματίες.

Μαρία Γιαννέτου

Αυτήν την φορά στο στούντιο παρευρέθησαν οι μαθητές – “στελέχη” της μαθητικής εικονικής επιχείρησης Grextreme από τα Εκπαιδευτήρια Αυγουλέα – Λιναρδάτου.

Tα παιδιά μίλησαν με μεγάλη χαρά και αυτοπεποίθηση, ενώ ο καθηγητής-οικονομολόγος του σχολείου Άρης Νότης τόνισε ότι το πρόγραμμα της Εικονικής Επιχείρησης του ΣΕΝ βοηθάει τα παιδιά που θεωρούνται “κακοί μαθητές” να βρουν το αντικείμενο που τους αρέσει, να δουν πιο θετικά το σχολείο και να ακολουθήσουν τον κατάλληλο για εκείνους επαγγελματικό δρόμο. Η καθηγήτρια-οικονομολόγος του σχολείου Έλλη Λιναρδάτου τόνισε πως πρέπει όλα τα σχολεία να δώσουν την ευκαιρία στα παιδιά να μάθουν πολλά μέσω της επιχειρηματικότητας.