«15 χρόνια προσπαθώ να κάνω παιδί με εξωσωματικές...»: Συγκινεί η Κατερίνα Μάρκου

«Κάπου εκεί πέρα σίγουρα υπάρχει ένα παιδί που με περιμένει και το περιμένω κι εγώ να έρθει»… Η Κατερίνα Μάρκου, βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας,με αυτήν της την φράση προκάλεσε συγκίνηση σε όλες τις γυναίκες που αναζητούν την ευλογία της μητρότητας. Αλλά και σε όσους έχουν ευτυχήσει να είναι ήδη γονείς.

Σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση στο Happy Day του Alpha η βουλευτής αναφέρθηκε στον γάμο της, τις δουλειές που έκανε πριν ασχοληθεί με την πολιτική, αλλά και στην προσπάθειά της να αποκτήσει ένα παιδί.
«Εδώ και 15 χρόνια προσπαθώ να αποκτήσω παιδί» αποκάλυψε, λέγοντας χαρακτηριστικά: «έχω κάνει τόσες εξωσωματικές που δεν θυμάμαι πόσες είναι».
«Χρειάστηκε να πουλήσουμε δύο διαμερίσματα της οικογένειας για να μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε οικονομικά», ανέφερε. Και δεν απέφυγε να κρύψει την θλίψη της, και την αισιοδοξία της παράλληλα: «Η απογοήτευση είναι συνεχόμενη… Είμαι πολύ κουρασμένη αλλά δεν θα σταματήσω γιατί κάπου εκεί πέρα σίγουρα υπάρχει ένα παιδί που με περιμένει και το περιμένω κι εγώ να έρθει».
Τέλος, όσον αφορά την προσωπική της ζωή και τον πρόσφατο γάμο της με τον πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ιωαννίνων, Θανάση Οικονόμου. η Κατερίνα Μάρκου ανέφερε πως είναι πολύ ευτυχισμένη.