Ελευθερία Ζούρου: Το πιο όμορφο «ευχαριστώ» στους πολύτιμους ανθρώπους της ζωής μας

Το DoctorAnytime.gr  τα τελευταία χρόνια έχει γίνει ο αγαπημένος διαδικτυακός τόπος συνάντησης ιατρών και ασθενών.

Και αυτό γιατί οι ασθενείς μπορούν ανά πάσα ώρα και στιγμή να κλείσουν ραντεβού με τον γιατρό της επιλογής τους άμεσα, γρήγορα και εύκολα.

Αυτή την περίοδο το DoctorAnytime.gr, που έχει αλλάξει τα δεδομένα της υγείας στην Ελλάδα, αποχαιρετά το 2016 με την πιο συγκινητική  ενέργεια της χρονιάς: τo “Φρόντισέ τους”.

Πρόκειται για  μία πράξη αγάπης και υγείας για τους πιο σημαντικούς ανθρώπους της ζωής μας, οι οποίοι δεν είναι άλλοι από τους γονείς μας.

O Ελευθερία Ζούρου, founder & CEO του Doctoranytime, μιλάει στο politisonline.com και  εξηγεί το σκοπό της συγκεκριμένης εκστρατείας καθώς επίσης και τον τρόπο που μπορούμε όλοι να συμμετέχουμε.

1. Αυτή την περίοδο τρέχετε μια νέα εκστρατεία όπου καλείτε τους νέους να φροντίσουν τους ηλικιωμένους συγγενείς τους κλείνοντας τους ένα ραντεβού σε έναν γιατρό που χρειάζονται. Πείτε μας μερικά πράγματα για την ενέργεια αυτή.

Η ενέργεια «Φρόντισέ τους» έχει ακριβώς αυτό τον σκοπό, να δώσει στους συνανθρώπους μας την ευκαιρία να ανταποδώσουν στους γονείς και στους παππούδες τους, τη φροντίδα που τους έδειχναν όταν ήταν μικροί.

Όσο μεγαλώναμε, οι μεγαλύτεροι ήταν πάντα εκεί όταν η υγεία μας είχε την ανάγκη τους, να μας φροντίσουν και να σταθούν πλάι μας. Για τους περισσότερους από εμάς οι ρόλοι έχουν πια αντιστραφεί και πρέπει εμείς να σκεφτόμαστε τους μεγαλύτερους που έχουν τώρα την δική μας ανάγκη και να φροντίζουμε για την υγεία τους. Τι καλύτερη ευκαιρία για να τους κάνουμε το δώρο της υγείας, λοιπόν, από τις γιορτές;

Το μόνο που χρειάζεται να κάνει κάποιος είναι να μπει στο www.doctoranytime.gr/frontisetous και να διαλέξει μία από τις 6 ειδικότητες που βρήκαμε ότι χρειάζονται περισσότερο οι μεγαλύτεροι και να τους κλείσει απολύτως δωρεάν ένα ραντεβού. Και εμείς, κάθε μέρα, διαλέγουμε ένα από αυτά τα ραντεβού τυχαία και καλύπτουμε το κόστος της επίσκεψης!

2.Οι καθημερινές υποχρεώσεις έχουν σαν αποτέλεσμα να μας απομακρύνουν από τα αγαπημένα μας πρόσωπα ακόμα και από τους γονείς μας. Η εκστρατεία αυτή έρχεται για να μας ευαισθητοποιήσει και να μας “θυμίσει” τους ανθρώπους που  ήταν και είναι δίπλα μας.  Υπάρχει ανταπόκριση στο νέο σας αυτό εγχείρημα; 

Ακριβώς αυτό είναι και το μήνυμα που θέλουμε να φανεί ξεκάθαρα μέσα από αυτήν μας την εκστρατεία. Να σου θυμίσει ποιος ήταν εκεί για σένα και να τους το ανταποδώσεις, τώρα που αυτός ή αυτή σε χρειάζονται περισσότερο από ό,τι τους χρειάζεσαι εσύ.

Μέχρι στιγμής, υπάρχει συγκινητική ανταπόκριση στην εκστρατεία μας και είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι για αυτό! Έως και την ώρα που μιλάμε έχουν κλειστεί 354 ραντεβού για τους ανθρώπους που αγαπάμε περισσότερο και από τη μεριά μας, έχουμε κληρώσει 10 από αυτά τα ραντεβού και καλύψαμε το κόστος της επίσκεψης, βοηθώντας όσο μπορούμε σε αυτήν την όμορφη χειρονομία.

3. Πόσο θα διαρκέσει η συγκεκριμένη εκστρατεία και ποιο είναι το επόμενο σας βήμα; 

Η ενέργειά μας θα διαρκέσει μέχρι τις 22 του Δεκεμβρίου, οπότε έχετε ακόμα λίγο χρόνο να πείτε το πιο όμορφο «ευχαριστώ» σε αυτούς που ήταν εκεί για εσάς και την υγεία σας όσο μεγαλώνατε και το Doctoranytime θα φροντίσει να είναι αυτοί που αγαπάτε, σε καλά χέρια!

Μπορείτε να συμμετέχετε στην εκστρατεία μας κάνοντας κλικ εδώ!