Τετάρτη, 13 Μαΐου, 2026
27 C
Athens

Συλλαλητήριο στο Σύνταγμα κατά της τεκνοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια – Δείτε φωτογραφίες

Συλλαλητήριο κατά του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών και της τεκνοθεσίας, πραγματοποιείται το μεσημέρι της Κυριακής στο Σύνταγμα, έπειτα από κάλεσμα της «Εστίας Πατερικών Μελετών».

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε για το συλαλλητήριο, η οργάνωση αναφέρει πως με αυτό τον τρόπο εκφράζουν την αντίθεση τους στη «σοδομοποιηση της ελληνικής κοινωνίας» και τονίζουν την επιθυμία τους «να αποτραπεί η υιοθεσία ορφανών παιδιών, που θα αποτελούν ψευδαίσθηση καρπών μιας αφύσικης και άκαρπης συζευξης». Ακόμη, υπογραμμίζουν πως δεν θέλουν να γίνουν «συνένοχοι στο έγκλημα κατά των αθώων παιδιών».

Μάλιστα, καταλήγουν στο κάλεσμά τους για το συλλαλητηριο, λέγοντας πως: «Αν δεν αντιδράσουμε, θα σηκωθούν οι πρόγονοι μας από τους ταφους!». Στη συγκέντρωση μετέχουν και άλλοι ελληνορθόδοξοι φορείς, ενώ παρών είναι και ο πρόεδρος της Νίκης, Δημήτρης Νατσιός.

Οι συγκεντρωμένοι κρατούν εικόνες Αγίων, Σταυρούς και πλακάτ που μεταξύ άλλων γράφουν: «Λέμε ΌΧΙ στο νομοσχέδιο-έκτρωμα περί γάμου και τεκνοθεσίας ομοφυλοφίλων», «Πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια», «Η ομοφυλοφιλία δεν είναι ανθρώπινο δικαίωμα».

Δείτε φωτογραφίες από το Σύνταγμα:

syllalitirio-1
syllalitirio-2
syllalitirio-3
syllalitirio-4
syllalitirio-5
syllalitirio-6
syllalitirio-7
syllalitirio-8
syllalitirio-9
syllalitirio-10
syllalitirio-11
syllalitirio-12
syllalitirio-13
syllalitirio-14
syllalitirio-15
syllalitirio-16
syllalitirio-17
syllalitirio-18
syllalitirio-19
syllalitirio-20
Ο πρόεδρος της Νίκης, Δημήτρης Νατσιός
syllalitirio-21
Στο Σύνταγμα βρίσκεται και ο πρόεδρος της Νίκης, Δημήτρης Νατσιός
syllalitirio-22
sygkentrwsi-1
sygkentrwsi-2
sygkentrwsi-3
sygkentrwsi-4
sygkentrwsi-5
sygkentrwsi-6

Ροή Ειδήσεων

Παπαστεργίου: Ποινικό μητρώο σε 5 λεπτά για το 50% των πολιτών – Έρχονται μέτρα για ανηλίκους και θερμικοί δορυφόροι

Ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρης Παπαστεργίου ανακοίνωσε ταχύτερη έκδοση ποινικού μητρώου μέσω αυτοματοποίησης, σταδιακή εφαρμογή περιορισμών στα social media για παιδιά κάτω των 15 και αξιοποίηση θερμικών δορυφόρων για την πολιτική προστασία.

Δένδιας από τη Σάμο: «Η Ελλάδα δεν απειλεί κανέναν» – Τουρκική ρητορική για FIR Αθηνών και Κύπρο

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας τόνισε από τη Σάμο ότι η Ελλάδα δεν έχει αναθεωρητική ατζέντα, ενώ την ίδια ώρα η Άγκυρα επανέφερε θέσεις για το FIR Αθηνών και την Κύπρο, με φόντο την περιφερειακή συνεργασία στην Ανατολική Μεσόγειο.

Και οι Τούρκοι τον χαβά τους – «Η Ελλάδα αυξάνει την ένταση στο Αιγαίο» – Τι αναφέρει το τουρκικό ΥΠΕΞ

Το τουρκικό Υπουργείο Άμυνας αποδίδει στην Ελλάδα την κλιμάκωση της έντασης στο Αιγαίο και υποστηρίζει ότι οι τουρκικές πτήσεις πραγματοποιούνται σε διεθνή εναέριο χώρο, δηλώνοντας παράλληλα προσήλωση στον διάλογο.

Ελληνική ναυτιλία: Δύο νέα Suezmax με ελληνική σημαία σε επιχείρηση ship-to-ship ανοιχτά του Χιούστον

Τα νεότευκτα Dr Irene Tsakos και Aegean Winner συμμετείχαν σε μεταφόρτωση ανοιχτά του Χιούστον, αναδεικνύοντας τον ρόλο των ελληνόκτητων πλοίων και των ελληνικών πληρωμάτων σε κρίσιμες ενεργειακές ροές.

Σχετικά Άρθρα

Δημοφιλείς Κατηγορίες