Στο υπουργείο Οικονομικών ο Κυριάκος Μητσοτάκης: Στο υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών έφθασε πριν λίγη ώρα ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου τον υποδέχτηκε ο νέος υπουργός, Κυριάκος Πιερρακάκης.
«Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον βλέπω», σχολίασε ο πρωθυπουργός, βλέποντας τις κάμερες και τους δημοσιογράφους. Κληθείς να σχολιάσει την παραίτηση του Αρίστου Δοξιάδη είπε: «Θα τα πούμε μετά».
Ο κ. Μητσοτάκης ανοίγει κύκλο επισκέψεων στα υπουργεία, μετά τον ανασχηματισμό της Παρασκευής.
Νωρίτερα, προσερχόμενος στο υπουργείο, ο Κυριάκος Πιερρακάκης δήλωσε στους δημοσιογράφους: «Πρόκειται για ένα πολύ απαιτητικό υπουργείο. Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας και νομίζω ότι το στοίχημα είναι ξεκάθαρο. Με αναπτυξιακές πολιτικές να φτάσουμε και να ενισχύσουμε κάθε σπίτι, κάθε οικογένεια, κάθε επιχείρηση. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε και μετά από τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό».