Στα Ιεροσόλυμα για το Άγιο Φως ο Γ. Κώτσιρας

Στα Ιεροσόλυμα θα μεταβεί το Μεγάλο Σάββατο, 4 Μαΐου, ο υφυπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κώτσηρας, προκειμένου να παραστεί στην Τελετή Αφής του Αγίου Φωτός στον Πανίερο Ναό της Αναστάσεως.

Το ‘Αγιο Φως θα παραλάβει ο κ. Κώτσηρας από τον Μακαριώτατο Πατριάρχη Ιεροσολύμων, κ.κ. Θεόφιλο Γ’, με τον οποίο θα έχει συνάντηση.

Η άφιξη του Αγίου Φωτός στο αεροδρόμιο Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» αναμένεται περί τις 19:30 το απόγευμα της ίδιας ημέρας και στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί η διανομή του σε όλη την Ελληνική Επικράτεια.

Ροή Ειδήσεων

Λιάγκας για Σπυροπούλου: «Είναι κάποιες που έχουν παντρευτεί πλούσιους και δουλεύουν στις επιχειρήσεις των ανδρών τους»

Στις τηλεοπτικές κάμερες μίλησε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, με αφορμή...

Διπλό φονικό στο Αίγιο: Διώκεται για ανθρωποκτονία ο 65χρονος Ιταλός

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για το διπλό φονικό στο Αίγιο....

Χατζηδάκης: Τρεις παρεμβάσεις για το κυκλοφοριακό στην Αττική – Τον Ιούλιο ανακοινώσεις για τη διαχείριση απορριμμάτων στο Λεκανοπέδιο

Τρεις παρεμβάσεις για την αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού προβλήματος στην Αττική ανήγγειλε...

Σχετικά Άρθρα

Δημοφιλείς Κατηγορίες