“Ραντεβού στα κρυφά” Τσίπρα - Καμμένου

“Μεταξύ τυρού και αχλαδίου” επεχείρησαν χθες το μεσημέρι ο Αλέξης Τσίπρας και ο Πάνος Καμμένος να διευθετήσουν την ενδοκυβερνητική κρίση, σε κρυφό ραντεβού στη Λέσχη Αξιωματικών στη Ρηγίλλης.

Αυτό το «ραντεβού στα κρυφά» αποκάλυψαν οι εφημερίδες ΤΑ ΝΕΑ και ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ. Ήταν μια συνάντηση που δεν ανακοινώθηκε και αντικατέστησε την δραματική πρόσκληση του πρωθυπουργού προς τον υπουργό Άμυνας για συνάντηση στο Μαξίμου, αμέσως μετά την επιστροφή του από τις ΗΠΑ, όπως είχε γράψει το economico.gr.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των δύο εφημερίδων, το “μυστικό” γεύμα των δύο κυβερνητικών εταίρων έγινε χωρίς να υπάρξει επίσημη ανακοίνωση ούτε από το Μέγαρο Μαξίμου ούτε και από το υπουργείο Άμυνας, με προφανή σκοπό να πέσουν οι τόνοι, εν όψει του σημερινού Υπουργικού Συμβουλίου στις 15:00.

Ωστόσο, ματαίως ο Αλέξης Τσίπρας και το Μέγαρο Μαξίμου προσπαθούν να κρατήσουν χαμηλά την αντιπαράθεση. Η ομοβροντία στελεχών και υπουργών κατά του κυβερνητικού εταίρου δείχνουν ένα ΣΥΡΙΖΑ που “βράζει”,Παρά ταύτα καταγράφεται η σαφής επιδίωξη της κυβέρνησης να παραμείνουν,,,

διαβάστε περισόοτερα στο www.economico.gr