Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη - Τι δείχνουν οι τοξικολογικές εξετάσεις

Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας σε σχέση με την υπόθεση του βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη, η οποία κατήγγειλε τον βιασμό της σε ξενοδοχείο μετά από πάρτι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Όπως μετέδωσε το Μega, στις τοξικολογικές εξετάσεις που υπεβλήθη η 24χρονη, μετά την καταγγελία της στην Αστυνομία, βρέθηκαν ίχνη ουσιών που μπορούν να επηρεάσουν το νευρικό σύστημα και να κάνουν έναν άνθρωπο να χάσει τις αισθήσεις του και ποσότητα αλκοόλ.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε το MEGA, τα αποτελέσματα από τις τοξικολογικές εξετάσεις, που αναμένονται επίσημα τις επόμενες ημέρες ή και ώρες, επιβεβαιώνουν τους ισχυρισμούς της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη για βιασμό.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, οι ουσίες που ανιχνεύθηκαν που μπορεί να οδηγήσουν σε νάρκωση ιδίως αν συνδυαστούν με αλκοόλ.

Η 24χρονη έχει δηλώσει στις αρχές ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ αλλά όχι σε τέτοια ποσότητα που να μην μπορεί να οδηγήσει και να επιστρέψει στο σπίτι της. Η κοπέλα από την πρώτη στιγμή υποστήριξε ότι κάτι της έριξαν στο ποτό της προκειμένου να κάμψουν τις αντιστάσεις της.

Εάν τα αποτελέσματα αυτά επιβεβαιωθούν αυτό σημαίνει ότι η κατηγορία μπορεί να αναβαθμιστεί σε βιασμό και πιθανόν σε ομαδικό βιασμό καθώς υπάρχουν στοιχεία που δείχνουν ότι κάποιοι προσπάθησαν να την παραλύσουν προκειμένου να ασελγήσουν πάνω της.

Ειδικότερα, η 24χρονη έχει καταθέσει ότι αναγνώρισε δύο άτομα και είπε ότι θυμάται ακόμα ένα άτομο να υπάρχει στο δωμάτιο. Μετά τα νέα δεδομένα των τοξικολογικών εξετάσεων, τόσο ο 27χρονος όσο και ο δεύτερος που κατονόμασε η κοπέλα, θα κληθούν να καταθέσουν ξανά, ενώ το στοιχείο αυτό μπορεί να αναβαθμίσει την κατηγορία για ομαδικό βιασμό, που επισύρει ποινή ισοβίων.